Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar 200 tanede ip atladim ay nefes nefese kaldim aksamda 200 tane atlamayi dusunuorum acaba kac kalori 100 ip net bikgi bulamadm bilen varmi??
Üye olduğum siteden baktım bi saate 550 diyor,nne kaar surdu ?bu arada ip atlamak goguslerimi büyütüyor demişlerdi,bilginiz var mi??birakmistim da ben

Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates
2 adet salatalık
1 ceviz
1 bardak yeşil çay
1 dilim tam tahilli ekmek

Öglen
2 adet Sandal kabak (icine dometesle kiyma)
1 bardak ayran

Akşam
1 kase sebze çorbası

Ara öğün
1 kakolu muz

Spor
1saat yürüyüş
30 dk bisiklet

Su 2.5 litre

Sabah iki haşlanmış yumurta ve biraz peynir
Öğlen 25 tane kuru kara üzüm çekirdeği iki tam ceviz
Akşam birazdan yiycem 4-5 kaşık etli mercimek yemeği ekmeksiz

Kızlar bugün Karabuğday aramaktan helak oldum, tüm büyük marketlere baktım yürüdüm deli gibi 6 km yol yürümüşüm :D Karabuğday ile değil ama onu ararken zayıflıycam ben heralde :D bulamadım ama Real markete 2 mayısta gelecekmiş koşup alırım artık :)

Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates
2 adet salatalık
1 ceviz
1 bardak yeşil çay
1 dilim tam tahilli ekmek

Öglen
2 adet Sandal kabak (icine dometesle kiyma)
1 bardak ayran

Akşam
1 kase sebze çorbası

Ara öğün
1 kakolu muz

Spor
1saat yürüyüş
30 dk bisiklet

Su 2.5 litre
afiyet olsun canimmm

Sabah iki haşlanmış yumurta ve biraz peynir
Öğlen 25 tane kuru kara üzüm çekirdeği iki tam ceviz
Akşam birazdan yiycem 4-5 kaşık etli mercimek yemeği ekmeksiz

Kızlar bugün Karabuğday aramaktan helak oldum, tüm büyük marketlere baktım yürüdüm deli gibi 6 km yol yürümüşüm :KK70: Karabuğday ile değil ama onu ararken zayıflıycam ben heralde :KK70: bulamadım ama Real markete 2 mayısta gelecekmiş koşup alırım artık :)
:KK70::KK70:canm ilkin bende aramistim sonra buyuk migrosta buldm simdi bizim kucuk migrosada gelio online sioaris verebiliosan bulundugun yere alabilirisn cnm 50 tl ve uzeri siparisleri getiriolar:KK59:

Bugünkü menüm: sabah: 50 g kömbe, salatalık, domates, peynir, zeytin, şekersiz çay
öğle: etimek tatlısı büyük dilim yuh bana söz bir daha yapmıcam 530 kalori (özel günüm yaklaşıyore:KK23:), şekersiz çay
ara: bir büyük kupa şekersiz kahve 4 kalori
akşam: 1 kase mercimek çorbası
Toplam: 1035 kalori
1 saat yürüyüş
Misafir vardı çay doldurma ikram sunma telaşı koşuşturması (büyük kalori kaybettim:confused:)
Yarın detoks yapmak istiyorum önerisi olan varsa memnuniyetle dinlerim Hoppa

Sabah:tavuk fümeli omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep
Ara:10 çiğ badem,çilek-kiraz,az sütlü nescafe
Öğle:kinoa kısırı,ayran,yeşillik,3 sarma
Ara:diyet kek,erik,çok az kabak çekirdeği
Akşam:tavuk köfte,sarma,yoğurt
60 dk aerobik,15 dk yoga.
Bugün misafirim vardı.onlara normal kısır yaptım ben kinoalı yedim, onlara normal kek pasta bana diyet kek.bugün yediklerim biraz fazla oldu ama sporum çok yordu beni bür-60-90 dvd sini yaptım

canim 1 saat mi benimki bikac dakika surdu yerimde atladim ben ipsiz jillian m.daki gibi..gogus buyuyuosa 5000 tane atlarim:KK70:
Bana da saçma geliyor, bi saat ip atlasam zaten oooooo :KK55:ruzgarda falan ucarim:KK55:sayi hesabıyla da bilmiyom ki kaç kalori:confused:
Hadi yavv ben de kuculsun diye ugrasirim ama küçülmüyo:KK31:emziriyorum,herkes kesince küçülür diyo ama pek ümitli degilim:KK61:

Bugünkü menüm: sabah: 50 g kömbe, salatalık, domates, peynir, zeytin, şekersiz çay
öğle: etimek tatlısı büyük dilim yuh bana söz bir daha yapmıcam 530 kalori (özel günüm yaklaşıyore:KK23:), şekersiz çay
ara: bir büyük kupa şekersiz kahve 4 kalori
akşam: 1 kase mercimek çorbası
Toplam: 1035 kalori
1 saat yürüyüş
Misafir vardı çay doldurma ikram sunma telaşı koşuşturması (büyük kalori kaybettim:confused:)
Yarın detoks yapmak istiyorum önerisi olan varsa memnuniyetle dinlerim Hoppa

Tatli dışında cok guzel balimHoppa ayran asi detoksu olabilir kuzum yada yesil sivi detoksu olabilir :KK71:

Back
X