Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Böyle
13100769_1699136497017889_311376172405444728_n.jpg

durumlar yaşamamak için deniycem o çorbayı kuzum:KK70::KK70:
Ayy ben 88ken jean baktim allahim nolur olsuuuun nolurrr diyodum ve olmuyodu zaten baslangicim oydu simdi o baktigim bedeninde altindayim ne kotu durum ya :( insallah dahada veririmde

Ayy kuzuşummm ben ilk defa o kilaya geldim o yüzden benim için kötü bi rakam o sen çok guzel ilerliyorsun partişimmm :KK15: hadi koy kahvee suyunu geliiiyoooree:KK55:az sütlü sekersiz ossun menimki:KK53::KK50:
Hic guzel degl bu ay berbattim eskisi kadar saglam yapmadim.. cunku yoruldum bu ay boyle gecti ifofififi koymuyorm kahve falan sinirlendim :D

Böyle
13100769_1699136497017889_311376172405444728_n.jpg

durumlar yaşamamak için deniycem o çorbayı kuzum:KK70::KK70:
:D bu durumu yaşamişliğim vaar :D:D hele bi kere ben bir korse almışım kiii bayramda acik fit durayim diye s beden bide adama sordum daha küçüğü yok mu diye adam önce bi bakti sonra yok en küçüğü o dedi :D neysem eve geldim eşim yatinca bi deneyim dedim zar zor girdim tamam da penguen gibi kaldim ortada biyere kimildayamiyorum :D sonra çikarmayi denedim iste o tam bi işgenceydiii :D iki saat cebelleştim korseyi çikarmak için :KK53:

Bu hafta kizimin dogum gnu var buyuk gun.... Dogum gnunden sonra daha ski yapmayi planliyorm mayisin sonu tatile gidicem biraz daha vermem gerek. Motivasyona cok ihtiyacim var ocaktan bu yana yoruldmm bunu bu ay cok dile getirdim ve neticede veremedim bu ay.. motivasyonnnnnn lutfennn

Ayy ben 88ken jean baktim allahim nolur olsuuuun nolurrr diyodum ve olmuyodu zaten baslangicim oydu simdi o baktigim bedeninde altindayim ne kotu durum ya :KK43: insallah dahada veririmde

Verirsin tatlım bende bi pantolon denemiştim rengi çok güzeldi dizimden yukarı çıkmamıştı arkadaşlar al içine girmeye çalışırsın dediler yok dedim pskolojim daha çok bozuluyo öyle bide içine girebilcem mi diye deneye deneye eskitirdim pantolonu. :KK45:

:KK70: bu durumu yaşamişliğim vaar :KK70::KK70: hele bi kere ben bir korse almışım kiii bayramda acik fit durayim diye s beden bide adama sordum daha küçüğü yok mu diye adam önce bi bakti sonra yok en küçüğü o dedi :KK70: neysem eve geldim eşim yatinca bi deneyim dedim zar zor girdim tamam da penguen gibi kaldim ortada biyere kimildayamiyorum :KK70: sonra çikarmayi denedim iste o tam bi işgenceydiii :KK70: iki saat cebelleştim korseyi çikarmak için :KK53:

:KK70::KK70:ay harikasın ya

Bu hafta kizimin dogum gnu var buyuk gun.... Dogum gnunden sonra daha ski yapmayi planliyorm mayisin sonu tatile gidicem biraz daha vermem gerek. Motivasyona cok ihtiyacim var ocaktan bu yana yoruldmm bunu bu ay cok dile getirdim ve neticede veremedim bu ay.. motivasyonnnnnn lutfennn
Hani ben zayıfım ya beni düşün kiskan al sana motive:KK58:nasillll:KK53: :KK62::KK53: Ay sonu yaklaşiyo hedef tutcak mi kii:KK62::KK53:

İfofififi ne kiz :KK70: sinirlenme mi :KK70: :KK70: yaaa yap kahveyyiii:mad:
Sus kuru
Verirsin tatlım bende bi pantolon denemiştim rengi çok güzeldi dizimden yukarı çıkmamıştı arkadaşlar al içine girmeye çalışırsın dediler yok dedim pskolojim daha çok bozuluyo öyle bide içine girebilcem mi diye deneye deneye eskitirdim pantolonu. :KK45:
Valla ben giydiklerim suan cuval eski kgmda gydiklerime girmekti hedef artik onlarda bol yaza alisverisss beni beklio bari bes daha verim yaaaa :D 65raziyim

Hani ben zayıfım ya beni düşün kiskan al sana motive:KK58:nasillll:KK53: :KK62::KK53: Ay sonu yaklaşiyo hedef tutcak mi kii:KK62::KK53:
Ama cnm insaaaf ben uzun surede vermedim o kgyu 88-71 kac ayda gitti uc ayda verdim bu ayi saymiyorm cnku zaten veremedim indim ciktm sabitlendim sankiii.. oyuzden duygu karisimlari yasiyorm of yaa kendine geel parte

Ama cnm insaaaf ben uzun surede vermedim o kgyu 88-71 kac ayda gitti uc ayda verdim bu ayi saymiyorm cnku zaten veremedim indim ciktm sabitlendim sankiii.. oyuzden duygu karisimlari yasiyorm of yaa kendine geel parte
Ayyy hadi kendine gell parteee son 5 kilo seni korkutamazzz :KK76: iyce sıkılmadan ver ve korumaya geç :KK19: o kadar kilo verdin evet son kilolar zor gidiyor ama elbet gidecek bunlardaEn Büyük KK

Evet cnm dogru yorulmusluk var yaa oyle uzun zamanda bir baslayip bir biraksaydim oky ama napm yaa pff saglkli besleniyorm yine ama eskisi kadar asilmiyorm
aa disinde maydnoz kalmis :KK70:
Dur şu kızın doğum gününü bi atlat sıkı maratona gecersinnn en geç bir buçuk aya 5 kilo giderr:KK55:. Neee maydanoz mu:eek: ay pardon :KK53: Ay ne rezil bişeydir o demiii:KK70: tam böyle havali havali gülerken dişdeki mayadanoz:KK70:

Back
X