- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #142.461
Kuzum spor yaparken yagmura yakalanmistim terliydim islandim hasta oldum cok sagolcanm gecmis olsunn dikkat etmk gerek kesin souk bisey ictin ettin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum spor yaparken yagmura yakalanmistim terliydim islandim hasta oldum cok sagolcanm gecmis olsunn dikkat etmk gerek kesin souk bisey ictin ettin![]()
aaaaa cok gecmia olsun tatlimKuzum spor yaparken yagmura yakalanmistim terliydim islandim hasta oldum cok sagol![]()
afiyet olsun canimmm takimimin guzl beslenen uyelerinden biri dahaaaaSabah:haşl. yumurta,peynir,domates,zeytin,yulaflı krep,yeşillik
Ara:2 gün kurusu arası ceviz,az sütlü kahve
Öğle:kabak yemeği,3 kaşık kinoa kısırı,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:çilek,portakal,1 avuç kuruyemiş
Akşam:ızgara balık,roka
40 dk aerobik
bekçisin sen ayyy bi miyav gördum sanki bugun sendeGene herkesler kayboldubeni buraya bekci olarak mi diktiniz uleyyynnn
![]()
afiyet olsun cnm...vanm bnde yapmistim bu lahana corbasini evet eykisi var ama sen tam olarak yapmamişsin sadece corba icilio kahvaltidan sonra geçici sonuclar canimSelam kızlar bugünkü menüm: sabah: kırmızı elma, 9 küçük çilek
öğle: 2 kase lahana çorbası, 6 kaşık cacık (bunu çorbaya dayanmak için yedim tadı berbat çorbanın)
akşam: tavuklu bulgur pilavı 1 porsiyon, 2 kaşık yoğurt
toplam: 628 kalori
50 dakika yürüyüş
Lahana çorbası kürü çok zormuş harbiden ya öğlen bu çorbadan içip akşam hafif yemek yicem yoksa dayanamıcam mideme ağrılar giriyor![]()
ayyy bunu bende duydumdu yaaa pulbiber yogurttt bende yapiim yarin en son inu yiim iyice yaksinnnAksam yeniyor galiba.geç vakitte yersem kilo alırım diye denemedim hiç. Ne zamandır aklımda aslında
kiz marlinnnn sencedemiiiiiiiiEvet canım bencedeeee
ben kizima yapiorm canm sadece esimde diyette aksam yemk yemio sagolsun kurtardi beni..ama oncedn ona yapinca kendimde ertesi gun oglen yiyodum iyi oluoduAfiyet olsun canım güzel olmuş menün
çok güzel canim spor da 10 numara
sen de haklısın bazen ben de bıkıyorm yemek yapmaktan.
Hahahaha kiskancBeni ozlemis sadeoyle diyo
![]()
Gecmis olsn cnmHastayım kızlar bogazlarim ağrıyor bende her öğün corba içtim kendimi iyi hissetmiyorum![]()
ay biliyormmmössssssledimmmmmmmmm![]()
Canm tabi sizde haklisiniz bebisleriniz var uğraşıyorsunz ben gibi değilsinz ki bende yanlızliktan hep burdaymesmerm91 canm takim sessiz demişsin haklisin tatlim zaman zaman oyle olabilior ama benim partenin kovanin ve selinin kucuk bebeklerimiz var bugun mesela hic raht birakmadi beni kahvalti bile edemedim ogledn sonra kontrole goturdum..corbasi meyvesi yap yedir oynat vakit aliyor cnm hatta disati bike cikmak istiyor kapiya tirmanio..yoksa uyurken falan ben hep burdayim hatta kendi kendine oynatken bazn bisey istedigi oluyor oan ben size bisey yaziyor faln oluorm inan once msjimi bitiripoyle onunla ilgileniorum
![]()
Keskee
Yaaaa ne güzel hepimiz biran önce yasariz inşallah o duygulariKizlar size biseeee dicem simdiii ayyy zayiflamak ne guzel yaaa...Pazardan kaistira karistira alisveris yapmayi oldum olasi cok sevmisimdir ama genelde kucuk bedenler olduundan ihracat fazlasi cicilere hep bakar bakar gecerdim henelde basic giyerim ust grupta şahhh şaha pek sevmem..neyse bugun gittimm ALLAH'ım secebiliorum pantolon bile aldim hemde BEYAZ yillardr beyaz pantolon giymemistim hemde 20 lira ultra ucuzzzz..Hemen zayiflayin kizlarrrrrt be giysem oluyor artik..ay bu bana yakişmaz yokkj gitti bidahada gelmesinnnn![]()
Yok canm gelmedi
Kizlar size biseeee dicem simdiii ayyy zayiflamak ne guzel yaaa...Pazardan kaistira karistira alisveris yapmayi oldum olasi cok sevmisimdir ama genelde kucuk bedenler olduundan ihracat fazlasi cicilere hep bakar bakar gecerdim henelde basic giyerim ust grupta şahhh şaha pek sevmem..neyse bugun gittimm ALLAH'ım secebiliorum pantolon bile aldim hemde BEYAZ yillardr beyaz pantolon giymemistim hemde 20 lira ultra ucuzzzz..Hemen zayiflayin kizlarrrrrt be giysem oluyor artik..ay bu bana yakişmaz yokkj gitti bidahada gelmesinnnn![]()