Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar size biseeee dicem simdiii ayyy zayiflamak ne guzel yaaa...Pazardan kaistira karistira alisveris yapmayi oldum olasi cok sevmisimdir ama genelde kucuk bedenler olduundan ihracat fazlasi cicilere hep bakar bakar gecerdim henelde basic giyerim ust grupta şahhh şaha pek sevmem..neyse bugun gittimm ALLAH'ım secebiliorum pantolon bile aldim hemde BEYAZ yillardr beyaz pantolon giymemistim hemde 20 lira ultra ucuzzzz..Hemen zayiflayin kizlarrrrrt be giysem oluyor artik..ay bu bana yakişmaz yokkj gitti bidahada gelmesinnnn:oops:

Sabah:haşl. yumurta,peynir,domates,zeytin,yulaflı krep,yeşillik
Ara:2 gün kurusu arası ceviz,az sütlü kahve
Öğle:kabak yemeği,3 kaşık kinoa kısırı,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:çilek,portakal,1 avuç kuruyemiş
Akşam:ızgara balık,roka
40 dk aerobik
afiyet olsun canimmm takimimin guzl beslenen uyelerinden biri dahaaaa:KK68:
su kinoayida alamadm daha:KK17:

Selam kızlar bugünkü menüm: sabah: kırmızı elma, 9 küçük çilek
öğle: 2 kase lahana çorbası, 6 kaşık cacık (bunu çorbaya dayanmak için yedim tadı berbat çorbanın:110:)
akşam: tavuklu bulgur pilavı 1 porsiyon, 2 kaşık yoğurt
toplam: 628 kalori
50 dakika yürüyüş
Lahana çorbası kürü çok zormuş harbiden ya öğlen bu çorbadan içip akşam hafif yemek yicem yoksa dayanamıcam mideme ağrılar giriyor :KK34:
afiyet olsun cnm...vanm bnde yapmistim bu lahana corbasini evet eykisi var ama sen tam olarak yapmamişsin sadece corba icilio kahvaltidan sonra geçici sonuclar canim:(

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün

çok güzel canim spor da 10 numara

sen de haklısın bazen ben de bıkıyorm yemek yapmaktan.
ben kizima yapiorm canm sadece esimde diyette aksam yemk yemio sagolsun kurtardi beni..ama oncedn ona yapinca kendimde ertesi gun oglen yiyodum iyi oluodu:KK43:

esmerm91 esmerm91 canm takim sessiz demişsin haklisin tatlim zaman zaman oyle olabilior ama benim partenin kovanin ve selinin kucuk bebeklerimiz var bugun mesela hic raht birakmadi beni kahvalti bile edemedim ogledn sonra kontrole goturdum..corbasi meyvesi yap yedir oynat vakit aliyor cnm hatta disati bike cikmak istiyor kapiya tirmanio..yoksa uyurken falan ben hep burdayim hatta kendi kendine oynatken bazn bisey istedigi oluyor oan ben size bisey yaziyor faln oluorm inan once msjimi bitiripoyle onunla ilgileniorum:KK43:
Canm tabi sizde haklisiniz bebisleriniz var uğraşıyorsunz ben gibi değilsinz ki bende yanlızliktan hep burdaym :(

esmerm91 esmerm91 senin bi bidikin olsun ozamannnnn gorursun sennnnnn:63::KK15:
Keskee :(

Kizlar size biseeee dicem simdiii ayyy zayiflamak ne guzel yaaa...Pazardan kaistira karistira alisveris yapmayi oldum olasi cok sevmisimdir ama genelde kucuk bedenler olduundan ihracat fazlasi cicilere hep bakar bakar gecerdim henelde basic giyerim ust grupta şahhh şaha pek sevmem..neyse bugun gittimm ALLAH'ım secebiliorum pantolon bile aldim hemde BEYAZ yillardr beyaz pantolon giymemistim hemde 20 lira ultra ucuzzzz..Hemen zayiflayin kizlarrrrrt be giysem oluyor artik..ay bu bana yakişmaz yokkj gitti bidahada gelmesinnnn:oops:
Yaaaa ne güzel hepimiz biran önce yasariz inşallah o duygulari :KK49:

Kızlar 1 haftadır ne güzel diyetteydim bugün misafirim vardı çok yoruldum diyet yemeğide yapamadım bugün biraz saldırdım çok acıkmıştım inş eksü görürüm yarın offf

Super bi duygu yaaa:KK200: ya beyaz pantolon istiyorum bende kaptanim gule gule giy kuzummm senin adına mutluyum:KK19:

Back
X