Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar bugünkü menüm: sabah: kırmızı elma, 9 küçük çilek
öğle: 2 kase lahana çorbası, 6 kaşık cacık (bunu çorbaya dayanmak için yedim tadı berbat çorbanın:110:)
akşam: tavuklu bulgur pilavı 1 porsiyon, 2 kaşık yoğurt
toplam: 628 kalori
50 dakika yürüyüş
Lahana çorbası kürü çok zormuş harbiden ya öğlen bu çorbadan içip akşam hafif yemek yicem yoksa dayanamıcam mideme ağrılar giriyor :KK34:
Kuzum lahana corbasini icebldgin icin tebrik ediyorum ben tovbe ettimmm daha icemem valla tadini hic begenmiyorum kuzuuuuu:63: menun cok guzel balimm:KK9:

Sabah:haşl. yumurta,peynir,domates,zeytin,yulaflı krep,yeşillik
Ara:2 gün kurusu arası ceviz,az sütlü kahve
Öğle:kabak yemeği,3 kaşık kinoa kısırı,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:çilek,portakal,1 avuç kuruyemiş
Akşam:ızgara balık,roka
40 dk aerobik
Super rakibem alkislar sana gelsin:KK9:

Sabah
Iki haslanmus yumurta
Peynir
Yarim domates
Bir kucuk Salatalik
Uc tane zeytin
Iki dilim Fumee

10tane cilek

(Ev yapimi konserve taze fasulye
Onu sogan yumurta ile kavurdum )
Bir tabak fasulye
Bir kasee yogurtt
Yulafciklar
3lt su
Booooool temizlik oofof yoruldmmmmm :) yuruyuse gidicektm sahile ama en iyisi dnlenmekkk yarn gezerm :)
Cok guzel balimmm on numara beş yıldız:KK9:

Kizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir yesillik ve 3 ceviz
Ara 1 bardak süt 3 incir
Öglen 4 kasik kıyma ve yesillik
Ara 1 sekersiz türk kahvesi 2 top dondurma
Aksam 2 kase corba ve salata
Su 1.5 (devami gelir umarim) spor 10 bin adim
Cok guzel esmerim super menulerle ilerliyosunn:KK9:

KahvaltıM, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim salatalık, iki dilim domates, 1dilim ekmek, iki gün kurusu, birkaç fındık
Aksam;bir kase yoğurt, bir tabak pazı kavurma, 4 kaşık zeytinyağlı börülce
Acikirsama bir kase yoğurt yerim yada bir bardak süt içerim
Spor; 3 saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah
Cok guzel canimmm hele sporun super:KK9:

valla aldiklarimi giyip aptal aotal aynanin karsisinda bakindim kendime heyy gidi neydin noldun die çok şükür bu azmi sabri veren RABBIM'e...
Bende yapıyorum onuu:KK45: ayy monnn senin vücut ölçulerin ne bakalim benden ince msn:KK11::63::KK53: ben yarin ölçüp yazicimm ama en son ölçtüğümde göğüs 88 bel 67 kalça 94 dü:KK53:

Bende azda olsa biraz farkk ettimmm en azından cok siş hissetmiyorum buda mutluluk veriyor yarinki kilomu merak ediyorum:KK36: kuzenimede kkdaki yarismalardan bahsettim INŞALLAH oda zayflamak istiyor artik hepimiz fitt olcaz:KK49: belki bu yaza zayf olamadim ama eylule kadar zayf olurum diye düşünüyorum eylulde kurban bayramı tatilinde esimjn ailesinin yanına gidicez zayf gtmek istioyrum ya kizlar sizce eylulun 14ne yani 4 bucuk ayda sizce kac olurum?:KK3:

afiyet olsun cnm...vanm bnde yapmistim bu lahana corbasini evet eykisi var ama sen tam olarak yapmamişsin sadece corba icilio kahvaltidan sonra geçici sonuclar canim:KK43:

Canım kahvaltı edilmiyo diye biliyorum ben bugün sadece meyve çorbaydı tansiyonum düştü o yüzden yemek yedim yarın salata yicem çorbayla

Bende azda olsa biraz farkk ettimmm en azından cok siş hissetmiyorum buda mutluluk veriyor yarinki kilomu merak ediyorum:KK36: kuzenimede kkdaki yarismalardan bahsettim INŞALLAH oda zayflamak istiyor artik hepimiz fitt olcaz:KK49: belki bu yaza zayf olamadim ama eylule kadar zayf olurum diye düşünüyorum eylulde kurban bayramı tatilinde esimjn ailesinin yanına gidicez zayf gtmek istioyrum ya kizlar sizce eylulun 14ne yani 4 bucuk ayda sizce kac olurum?:KK3:
Ayy her bir kilo bile gittiginde insan çok mutlu oluyorrr insallah bi daha hiccc almayizz:21: eylule 15 kilo kadar verebilirsin kuzum güncel kilon ve hedef kilon neydi:KK58: haftada ortalama 1 kilo versen superrr:KK69: 500 gr da harika ne kadar gitse kar:KK73::KK73::KK73:

Ayy her bir kilo bile gittiginde insan çok mutlu oluyorrr insallah bi daha hiccc almayizz:21: eylule 15 kilo kadar verebilirsin kuzum güncel kilon ve hedef kilon neydi:KK58: haftada ortalama 1 kilo versen superrr:KK69: 500 gr da harika ne kadar gitse kar:KK73::KK73::KK73:

En son cuma 77.9
65 olsam enazdan ama tabi 60 istiyorum kuzum :KK200:
Aynen kuzum 1 kilo alicagimaza veriyoruz super kuzummm:KK15:

Back
X