- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #142.801
Allah o metoblzmaninPfff metabolizmani sasirtsan mi acaba napsan ki

neeee geldiiii :)
Geri gelecekler cnm en yakn zamandaÇok güzel canim afiyet olsun
herzamanki gibi çok güzel ama yulafçıkların nerde?
Bu neee bicim menuKizlar menumu yazayim..
sabah 1 bardak sut 3 yk yulaf ezmesi 1 cy keciboynuzu ozu ile lapa..
oglen 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 4 cehrry domates 8 zeytin 1 yk aci sos sekersiz cay
aksam mide bulantimdan bisey yiyenedim sutlu turk kahvesi yaptim sekersiz..ve 1 bardak sodali kefir ictim..

Sen var bizi birakmaksen var gitmek
ben var anlamamak
![]()

Sananee yerm sananeeede yerimmm bananaeeeeTavuğun nar gibi kızarmış olduğunu yazman güzel olmuşcanim afiyet olsun partişim
bulgur yemissin
![]()

Gelen vuruyo giden vuruyo zatenBende yolcam![]()

ay evettttt su dogu gunu gecsinde cunku pazar allaaah diyormmmmKizlar basim yeni hafifledi desemmm
kizida erkn yatirdim sabahin korunde kalkar...Bu hafta bi silkelenelim valla koptuk iyice ben @ParteMoralllmarlin18 toparlanmamiz lazmmm..partede su doomgunu islerini atlatsin saldirsin gene..verdiginiz 200 gr mi dusunmuomda alicaz die korkuorum benim bi an ince 59u gormem lazm yoksa 62ye dem vurucam
![]()
Ah onu banaaaaaa sorr bende cok esnedim don lastigii gibiEvet canım doğru diyosun. Toparlanmamiz lazım. Ben kendi adıma konusayim biraz rahat davranıyorum artık. Belli bir süre sonra insanda bıkkınlık oluyor .ama verilecek kilo az olduğu içinde az gidiyor .ben haftada yarım kilo versem yeter.kendimi sıkarsam sonra iyice salarim diye korkuyorum doğrusu. O yüzden biraz esnek davraniyorum

disardaydin cnm islern vardiii evdede oyle ah ne isler yaptigimi bilsen hemde size laf yetistiriyorum