Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pfff metabolizmani sasirtsan mi acaba napsan ki
Allah o metoblzmanin :D
@ParteMoralll kizz bak aklima ne geldi:KK39::KK39::KK39:
neeee geldiiii :)
Çok güzel canim afiyet olsun

herzamanki gibi çok güzel ama yulafçıkların nerde?
Geri gelecekler cnm en yakn zamanda
Kizlar menumu yazayim..
sabah 1 bardak sut 3 yk yulaf ezmesi 1 cy keciboynuzu ozu ile lapa..
oglen 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 4 cehrry domates 8 zeytin 1 yk aci sos sekersiz cay
aksam mide bulantimdan bisey yiyenedim sutlu turk kahvesi yaptim sekersiz..ve 1 bardak sodali kefir ictim..
Bu neee bicim menu:KK12:
Sen var bizi birakmak :KK57: sen var gitmek:KK57: ben var anlamamak:KK57:
:KK55:
Tavuğun nar gibi kızarmış olduğunu yazman güzel olmuş :KK70::p:p canim afiyet olsun partişim:KK60: bulgur yemissin :KK12:
Sananee yerm sananeeede yerimmm bananaeeee :63:
Gelen vuruyo giden vuruyo zaten:mad:
Kizlar basim yeni hafifledi desemmm:KK14:
kizida erkn yatirdim sabahin korunde kalkar...Bu hafta bi silkelenelim valla koptuk iyice ben @ParteMoralll marlin18 marlin18 toparlanmamiz lazmmm..partede su doomgunu islerini atlatsin saldirsin gene..verdiginiz 200 gr mi dusunmuomda alicaz die korkuorum benim bi an ince 59u gormem lazm yoksa 62ye dem vurucam:KK14:
ay evettttt su dogu gunu gecsinde cunku pazar allaaah diyormmmm
Evet canım doğru diyosun. Toparlanmamiz lazım. Ben kendi adıma konusayim biraz rahat davranıyorum artık. Belli bir süre sonra insanda bıkkınlık oluyor .ama verilecek kilo az olduğu içinde az gidiyor .ben haftada yarım kilo versem yeter.kendimi sıkarsam sonra iyice salarim diye korkuyorum doğrusu. O yüzden biraz esnek davraniyorum
Ah onu banaaaaaa sorr bende cok esnedim don lastigii gibi:KK53:
@ParteMoralll partiiiiiiiiiiiişş:KK16:napaysun:KK16:
disardaydin cnm islern vardiii evdede oyle ah ne isler yaptigimi bilsen hemde size laf yetistiriyorum:KK51:

ay kizlar yemek yapmayi ozledim yarin c.tesi esimle birlikte sofraya oturalim..cok ozledimmm sofra kurmayida..yarin aile yemegi yapicam donatcam sofrayiiiii:KK48:
Donatıcam derken :cool:
Aranizdaaaa -17kg verip yorulmayan varmi varsa:KK52:
Hemde -16si uc aydaa :KK61:
Benim durum normal degilmmii :KK14::KK14:
gayet normal canım.vücudun direnişe geçmesi de normal sadece biraz sabretmen lazım.paikolojini bozmayacak kadar arada ufak kaçamaklar yapabilirsin.sonra tekrar devam edersin.unutma stres kortizol hormonu salgılatır o da kilo alımına sebep olur

Günaydınlaaarrrr :21: Saat daha 6 ama bugün gece 3 te uyandım :KK42: Migrenim var o yüzden dün gün boyu ağrıdı. Ağrı zirve yapınca ilaç ta fayda etmiyo :KK34:
Geçmiş olsun canım.bizim grubun adını migrenliler grubu koymalıyız :KK45:benim 18 yıldır var Moonlii Moonlii nin var birkaç kişinin daha var.bol kafein al migren ilacının yanına çok geçmiş olsun

Herkese günaydın:KK68:mersin şuan yağmurlu.ben sabah kahvemi aldım balkonda yağmuru izliyorum.umarım güzel bir haftasonu geçiririz hepimiz

Evet canım doğru diyosun. Toparlanmamiz lazım. Ben kendi adıma konusayim biraz rahat davranıyorum artık. Belli bir süre sonra insanda bıkkınlık oluyor .ama verilecek kilo az olduğu içinde az gidiyor .ben haftada yarım kilo versem yeter.kendimi sıkarsam sonra iyice salarim diye korkuyorum doğrusu. O yüzden biraz esnek davraniyorum
aynen bende canim ama oyle birekler corekler falan asla yemedim 1 gun haric sadece duznmi kaybettim:(

Kuzuşummm ben hep kalori sayarak verdim kilolarimi ama 1000 kalorinin altina hiç düşmedim çok az da alma balımm dengeli bi şekilde yeyip 1200 kalori alsan çok güzel kilo verirsin canişim:KK76:
1200 cal.bana cok gelio canim ya sanki 900 ideal gibi ama nerden aldiginda cok onemli bakiorum heo yagdan almisimmm sinir oluorummm:(

Bence de aldığın kalori değil,o kaloriyi nerden aldığın önemli.
aynen canimmm mesela sut 200 cal. 1 tavuk buduna es deger resmen yada yulaf ezmesi 107 kalori 3 yk bu ne yaa kactane salatalik donates yerim onun yerine..yok yok simdi menu yapiorum hesapliyorum calorisini bugun patates kizartayim dedim 300 gr miii 970 kalori ya biyle bisey varmi patates puresi 258 calori pure yaparim..pilav yine ayni bi kase 260 calori bulgur pilavi 200 calori..yani boyle bilmek ogrenmek gerekiyor dengede tutmak icin..

Herkese günaydın:KK68:mersin şuan yağmurlu.ben sabah kahvemi aldım balkonda yağmuru izliyorum.umarım güzel bir haftasonu geçiririz hepimiz
Sanada gunaydin canimm :KK15:.burasıda yağmurlu, dışarısı bulutlu ve karanlık. Yataktan çıkasım yok hicccc:KK12::KK12:
Kapalı havalar benim bütün enerjimi alıyor hiç sevmiyorum :mad::mad:

Günaydınlaaarrrr :21: Saat daha 6 ama bugün gece 3 te uyandım :KK42: Migrenim var o yüzden dün gün boyu ağrıdı. Ağrı zirve yapınca ilaç ta fayda etmiyo :KK34:
canim dun ben komadaydim ya resmen ilac galan fayda etmedi aksam gecti ama sabh kalktigimda hala kafamda agirlik vardi bana sicak duşta iyi gelio ama baya sıcak kafami tutuorum suyu en tazyikli hale getirip kaslarimi ve sinirlerimi gevsetiyorum oyle:KK14:

Sanada gunaydin canimm :KK15:.burasıda yağmurlu, dışarısı bulutlu ve karanlık. Yataktan çıkasım yok hicccc:KK12::KK12:
Kapalı havalar benim bütün enerjimi alıyor hiç sevmiyorum :mad::mad:
al bebdende okadr canim istanbul gunesli camlarimdaki su lekeleri bana bakio bi silsende gunesi daha net gorsen diye:mad:

Back
X