Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm:
Sabah:çilek,muz ,chialı yulaf lapası
Ara:2 kare bitter,1 dlm yağsız,şekersiz tam buğday kek(tadına baktım sadece :hamarat:
Öğle:kabak yemeği,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:1 ceviz,çilek,yenidünya
Akşam:antrikot ızgara,haşl.sebze,salata,ayran
Tatlı niyetine 1 dlm kavun yedim.bugünmeyve çok oldu farkındayım ama çok lezzetliydiler ya napiiiim:KK72:eşime tam buğday unlu kb pekmezli kek yaptım sadece tadına bakmak için ince bir dilim yedim fena değildi.akşam ahali magnum yedi ben kavun
afiyet olsun canimmm ayyy magnummuu bayilirimmmm bende yarin kahvaltidan sonra yogurt yemwyi dusunuorummmm

Sabah
menemen(3 yemek kasigi)
1dilim t ekmek
2 zeytin
lor peyniri

öğlen
Yarim tabak bezelye yemeği
1 kase cacık
1 dilim tahil ekmek

Akşam
1 kase yoğurt çorbası

ara öğün
Türk kahvesi ( sekersiz )

spor
kosturmaca canlar misaifr var yerimde durmadim sizleri öpüyorum guzelleer musait oldukca gelicemmmm:KK25:

sabah
bir minnacıcık tost ama bol malzemeli
bir haşlanmış yumurta

ara
bir çilek ve şekersiz az sütlü kahve

öğlen
Ton balığı
1 domates

akşam
hiç iştahım yoktu. o yüzden bir çilek bide ufak dilim kepekli ekmek yedim

Kızlar bugün kötü bir haber aldık komşumuzun kızı 12 yaşında lenf kanseri olmuş çok üzüldüm burayada hiç yazasım yok kızlar kusura bakmayın bir süre yazamıcam kendinize iyi bakın

KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, iki dilim salatalık, iki dilim domates, çeyrek ekmegin :oha:arasına 3 parça sucuk koydum.birkaç fıstık, iki gün kurusu
Ara;1dilim kek
Aksam, yoğurt ve bir dürüm .benim bebis yine rahatsız :KK43:yemek yapamadım. Eşim almış çok açtım yedim bende
Saat 7 gibi limonlu pul biberli yoğurt
Spor;2 buçuk saat yürüdum
Jillian yaptım. :spor::spor:

Kızlar bugün kötü bir haber aldık komşumuzun kızı 12 yaşında lenf kanseri olmuş çok üzüldüm burayada hiç yazasım yok kızlar kusura bakmayın bir süre yazamıcam kendinize iyi bakın
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hemencecik. Çok üzüldüm yaaaa

Selam arkadaşlarım nabersiniz beni sorarsaniz cok iyiyim annecigimle kardeslerimle çok güzel vakit geçiriyorum yediklerimede dikkat ediyorum cok hareket etmeye çalışıyorum
Senin adına çok sevindim canım. Sevdiklerinle guzel vakit geçir, hasret gider. ne güzel aile nin yanında sin

Canim cok cok gecmis olsun RABBIM acil şifalar versin inşALLAH canim benim:(

Back
X