Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende menumu yazimmm
sabah ogle 1 oldu benim biraz yumurtali patates 2 dilim tb ekmegi paprikano sos 1 yk biraz beyaz peynir 6-7 dilim salam sekersiz cay
aksam 1 cb karabugday light ton baligi yogurt 3 gün kurusu

Teşekkür ederimmmm:dondurma: :KK53:
Bir-weasley Bir-weasley
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

Öncelikle çok ama çoook teşekkür ederim :KK55: Buraya girmek istemeden önce epey araştırdım. Hatta kk ya sırf bu yüzden kayıt oldum bile diyebilirim. Mesajları okudum ve birbirinize verdiğiniz motive ve destekleri gördüm ve en önemliside bir birinize olan samimiyetinizdi. :KK19: He birde akşam buraya ne yediğimi yazacağım içinde fazla abur cubura dalmıyorum çünkü çikolataya hayır diyemeyen bir yapım var :dondurma: :KK72: Yaşım 18 yani aslında biraz yeni yetmeyim. yaş farkımızı bilmiyorum ama size abla diyebilirmiyim:KK3: Kilom 66 çoğunuz benden fitsiniz sizi ne kadar tebrik etsem az.:sampiyon: Boyumda 168. :KK28: İşte böyle :ukala::ukala: Sormak istediğiniz başka soru varsa bendeniz burdayım. ( Çok resmi konuştum aştım kendimi yine :confused::confused::KK6::-):21:)

Selam kızlar
Bugünkü menüm: sabah: 2 gün kurusu, 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates, şekersiz çay
Öğle: lahana kavurması (az bulgurlu) ve salata
Akşam: yine yarım kase lahana kavurması ve salata
Ara: şekersiz türk kahvesi
Toplam 670 kalori
1 saat yürüyüş

yarindan itibaren bende toparlicam artikinnnnn saldim iyice iyki verdimmm bi 19 kilooooooooo tamm kilaga cok gelio ama hala ideal kilomda degilimmmm:işsiz:

Oyle gunleri belirsiz oluyo bazen :duduk:
Sananee:işsiz:
Nerden biliyisiiiin :işsiz::duduk:
ben bilirim o benim kankiliskom:eğlence:
benn ona didim misafirom var meşgilll etmiiinnn biniii didimmmmm:halay:
:dondurma:ee baska :kahve:
@ParteMoralll artikk aciklamanin vakti geldi oarte benim üst komsum ciktiiii evet bizde sok olduk ama bir kk gercegi iste bu:oha:
:silah::olamaz::skandal:
Yaaa ciiddiii msnnnnnn:oha::kusmuk::skandal::skandal::skandal: nerden anladiniz bunu:kahve:
:sus::sus::spor:
konusurken baktim bu çok uyuzzzz dedim acaba bizim ustteki olabilir miiii:kusmuk:
:sopa::tokat:kahveyi unut:duduk:
:sus:Partiş çok ses yapıyo mu yukarda:sus:
:anne:
heee ip atlio tepemde densizzzz:KK12:
:spor::spor:densizmiiiii

Back
X