- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.181
Geçen hafta kilon sabitmiş bi önceki hafta 1.5 gitmiş doğru muNe kadaaar uzun surmuss![]()
tmmm ben anladimmmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta kilon sabitmiş bi önceki hafta 1.5 gitmiş doğru muNe kadaaar uzun surmuss![]()
tmmm ben anladimmmmm![]()
2 hafta üst üste 1.5 civarı kilo vermişsin değilmi canımBurda oldugun sürece verirsin canm ohooo burda kimler kimler kac kilolar verdi
2 hafta üst üste 1.5 civarı kilo vermişsin değilmi canım
Hamurisi tarzi seylerden ve tatlidan uzak durursan emin ol bu farki sende görürsün canmBuna bakmamım sebebi benim kilolar da kim var merak ettim ondan birde haftada 1- 1.5 vermek için nasıl bi diyet yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Ekmek te yemiyosun ozaman değil mi? Benim de bütün derdim tatlı ile Tatlı isteğini nasıl bastırıyor sunuz canımHamurisi tarzi seylerden ve tatlidan uzak durursan emin ol bu farki sende görürsün canm
Niye ki hic hatirlamiyormGeçen hafta kilon sabitmiş bi önceki hafta 1.5 gitmiş doğru mu
hic bakma sen oralaraBuna bakmamım sebebi benim kilolar da kim var merak ettim ondan birde haftada 1- 1.5 vermek için nasıl bi diyet yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Bu ara ekmek hic yemiyorum ama 2-3 hafta önce yiyodum günlük toplam 3-4 dilimEkmek te yemiyosun ozaman değil mi? Benim de bütün derdim tatlı ile Tatlı isteğini nasıl bastırıyor sunuz canım
Ekmeği bende azalttım ama tatlı isteğimi bastırmak çok zor geliyor bugün kuru kayısı yla bastırmaya çalıştım bakalım ne kadar dayanabilcemBu ara ekmek hic yemiyorum ama 2-3 hafta önce yiyodum günlük toplam 3-4 dilim
Tatli istegimi bastiramiyorm ki malesef yiyorm bende ara ara![]()
İnişli çıkışlı 1 seneyi buldu canim kalori hesabıyla verdim bide aksam 6 dan sonra hiçbirşey yemedim![]()
Kaç kilo verdin kiHer yeni gelene verdigim kg soyleynce papagan gibi oldm![]()
Ekmeği bende azalttım ama tatlı isteğimi bastırmak çok zor geliyor bugün kuru kayısı yla bastırmaya çalıştım bakalım ne kadar dayanabilcem
Hoşbulduk 74.6 dün itibariyle evet izmir deyim sen de mihoşgeldin ses
kilon kaç canım? okumuştum ama unuttum. bide izmirli misin?![]()
Sevgili papağanım yazmışsın bunu atlayıp bi daha sormuşum dalga geçmiş gibi olmuşum kusura bakma ama verdiğin kiloda yazmaya değer ben bu verdiğin kilolar için papağan olabilirdim yani bravoNiye ki hic hatirlamiyormama been ilk uc ay yani ocak-mart 16kg verdim bu ay boyle oldu
-17deyim smdilik hedef 60simdilik yani sende verirsin bosuna hesplama ilk zamanlar cok guzel veriliyo
hic bakma sen oralara
Küstünn mü![]()
Anlattim ya cnm az onceeeKaç kilo verdin ki![]()
Hoşbulduk 74.6 dün itibariyle evet izmir deyim sen de mi
Sevgili papağanım yazmışsın bunu atlayıp bi daha sormuşum dalga geçmiş gibi olmuşum kusura bakma ama verdiğin kiloda yazmaya değer ben bu verdiğin kilolar için papağan olabilirdim yani bravo