Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Marlin18(57.9/57.5/ 0.4/%0.69)
Moon8187 (61.8/61.5/ 0.3/%0.49)
ParteMoralll ( 71.0/%)kilosu sabit
Ayferelif (64.8 /64.2 / 0.6/%0.92)
esmerm91 (71.7 /70.3/1.4 /%1.96)
kova01 ( 66.7/66.4/0.3/%0.45)
Seydarella(55.3//%)paylaşımyetersizliginden diskalifiye oldu
Masalperisi ( 77.9 /76.5/ 1.4/%1.79)
Feracelli ( 84/ /%)kendi istegi ile gruptanayrildi

Buna bakmamım sebebi benim kilolar da kim var merak ettim ondan birde haftada 1- 1.5 vermek için nasıl bi diyet yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz

Geçen hafta kilon sabitmiş bi önceki hafta 1.5 gitmiş doğru mu
Niye ki hic hatirlamiyorm :KK70: ama been ilk uc ay yani ocak-mart 16kg verdim bu ay boyle oldu :KK70: -17deyim smdilik hedef 60simdilik yani sende verirsin bosuna hesplama ilk zamanlar cok guzel veriliyo

Buna bakmamım sebebi benim kilolar da kim var merak ettim ondan birde haftada 1- 1.5 vermek için nasıl bi diyet yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
hic bakma sen oralara

Ekmek te yemiyosun ozaman değil mi? Benim de bütün derdim tatlı ile Tatlı isteğini nasıl bastırıyor sunuz canım
Bu ara ekmek hic yemiyorum ama 2-3 hafta önce yiyodum günlük toplam 3-4 dilim
Tatli istegimi bastiramiyorm ki malesef yiyorm bende ara ara :KK12:

Bu ara ekmek hic yemiyorum ama 2-3 hafta önce yiyodum günlük toplam 3-4 dilim
Tatli istegimi bastiramiyorm ki malesef yiyorm bende ara ara :KK12:
Ekmeği bende azalttım ama tatlı isteğimi bastırmak çok zor geliyor bugün kuru kayısı yla bastırmaya çalıştım bakalım ne kadar dayanabilcem

İnişli çıkışlı 1 seneyi buldu canim kalori hesabıyla verdim bide aksam 6 dan sonra hiçbirşey yemedim:kahve:

Canım kalori hesabıyla zayıfladığını bilmiyordum bende öyle yapıyorum.
Günlük kaç kalori alıyordun? Tabi kiloya göre gereken kalori miktarı değişiyor mesela benimki 1800 ben günlük 800/900 kalori alıyorum haftasonu 1200ü buluyor bazen. :spor:

Niye ki hic hatirlamiyorm :KK70: ama been ilk uc ay yani ocak-mart 16kg verdim bu ay boyle oldu :KK70: -17deyim smdilik hedef 60simdilik yani sende verirsin bosuna hesplama ilk zamanlar cok guzel veriliyo

hic bakma sen oralara
Sevgili papağanım yazmışsın bunu atlayıp bi daha sormuşum dalga geçmiş gibi olmuşum kusura bakma ama verdiğin kiloda yazmaya değer ben bu verdiğin kilolar için papağan olabilirdim yani bravo

Sevgili papağanım yazmışsın bunu atlayıp bi daha sormuşum dalga geçmiş gibi olmuşum kusura bakma ama verdiğin kiloda yazmaya değer ben bu verdiğin kilolar için papağan olabilirdim yani bravo
:D simdi oldu aaaa:olamaz: :sopa: burda kg vermeyeni:sinirli: yapiyorm ona gore :D

Back
X