- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.221
Süpermiş daha listeye girmeden 3 kilo gitmiş kaç olcan bende görürüm inşallah yaaa
İnşallah başaralım hepimiz..
Hedefim 57 inşallah
58 de olur ona da razıyım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpermiş daha listeye girmeden 3 kilo gitmiş kaç olcan bende görürüm inşallah yaaa
Diyette neyi ne kadar yicemi bilmek bana iyi geliyor canim telefonuma fatsecret diye program indirdim oradan hesapliyorum ama yemeden önce yaziyorum öyle yiyorum:)Geçmiş olsun kramp magnezyum eksikliğinden oluyo ama göstermekte fayda var tabi
Nası sayıyonuz zor olmuyomu
Bu iyi oldu bende bakem
Evet bunu duymuştum daha önce
Bişey kalmamış hedefe :))İnşallah başaralım hepimiz..
Hedefim 57 inşallah
58 de olur ona da razıyım :)
Ayni skinti bende de var canm ama kuru kayisi felan nafile yani bana artikEkmeği bende azalttım ama tatlı isteğimi bastırmak çok zor geliyor bugün kuru kayısı yla bastırmaya çalıştım bakalım ne kadar dayanabilcem
Aynen .bu 4. Ev taşıyışım olacak.öncesi ve sonrası çok gergin oluyorum
YouTube tan buldum videolu anlatıyor.200 gr tuzsuz kabuksuz fıstığı 5 dk tavada kavuruyorsun.sonra rondoda iyice çekiyorsun içine 1 yemek kaşığı pekmez, biraz zeytinyağı biraz tuz atıp kıvamına göre tekrar rondoda çekiyorsun. Bu kadarTarif verirmisin canım bende oğluşuma yapayım
Nasıl bir detoksssss
Süper canim afiyet olsunSabah
Iki yumurta ile omlet
Cemensiz pastirma iki dilim
Yarim domates
Salatalik
Peynir
Uc zeytin
Caay
Aksam
Firinda sebzeli kofte
Bir kase cacik
Yulafciklarim
3lt su
Bir saat yuruyus..
Benim gunum bittti..
çok geçmiş olsun canımKuzulaar bu arada ben yarın sabahtan ankaraya gidicem kızımın durduk yere kıramp girer gibi bacakları ağriyor Kırıkkalede gösterdik bisey yok dediler ama tekrarlayinca içimiz rahat etmedi bide ankarada hastaneye götürücez yarın ve ertesi gün giremem kk ya![]()
Aaaaa a niye canım yaaaaa@moon8187 ben takimdan ayrilmak istiyorum
Yapamıyorum dayanamıyorum artık burdakilerinde motivasyonunu düşürmemek adina en iyisi takimdan ayrilmakAaaaa a niye canım yaaaaa
Ne güzel kilo veriyorsun sen .hedefine ulaşana kadar gitmeeeee![]()
Canım ne oldu? Senin menülerin bize örnek oluyordu, harika gidiyordun.bırakmayız seni.@moon8187 ben takimdan ayrilmak istiyorum
Dürümü lavasla mi yaptn canm?KahvaltıM, biryumurta, peynir, bir domates, turp, bir dilim ekmek, bir gün kurusu, bir avuç badem fıstık
Öğle; 1 dilim ekmek ve peynir , bir minnacık kurabiyeiki kaşık pul biber li yoğurt
Aksam, ayran , yeşillik ve bir tane tavuk dūrüm (evde yaptım az yağlı )
Spor , 2 buçuk saat yürüdum
Öğleni keşke daha sağlıklı birşeyler yiyerek geçirseydin canım.sabah akşam ve sporun çok güzel amaKahvaltıM, biryumurta, peynir, bir domates, turp, bir dilim ekmek, bir gün kurusu, bir avuç badem fıstık
Öğle; 1 dilim ekmek ve peynir , bir minnacık kurabiyeiki kaşık pul biber li yoğurt
Aksam, ayran , yeşillik ve bir tane tavuk dūrüm (evde yaptım az yağlı )
Spor , 2 buçuk saat yürüdum
Evet haklısın menü bildiren sayısı çok azaldı sanki
Tatliya artik dayanamaz hale geldm kendmi pili bitmiş bi saat olarak görüyorum resmen bir ileri iki geri gidip geliyorum resmen ya bugün diyetisyeninde izniyle 1 tane kandil simidi yeme hakkim vardi onu bildiğin yarim kase dolusu irmik helvasina değiştim dayanamıyorummmmCanım ne oldu? Senin menülerin bize örnek oluyordu, harika gidiyordun.bırakmayız seni.
Öyleydim ama nazar mi degdi ne oldu anlamadm kendime hakim olamamaya başladım bu araNiye yaa sen takımın demirbaşlarındansın![]()
Hayııır.bizim motivasyonumuzu düşürmüyorsun.hepimizin direnci kırılıyor hepimiz arada kaçamak yapıyoruz insanız biz makine değil. Diyetisyeninle konuş biraz esnet istersen menüleri çok sıkı yapma.her hafta 1 kg gitmek zorunda değil.biz seni çok seviyoruzYapamıyorum dayanamıyorum artık burdakilerinde motivasyonunu düşürmemek adina en iyisi takimdan ayrilmak![]()