Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:duduk:
Afiyet olsun ballı partem:kahve:kahve içiyom gel hele iki dedikodu edek:kahve:
:kahve:
Kuzulaar bu arada ben yarın sabahtan ankaraya gidicem kızımın durduk yere kıramp girer gibi bacakları ağriyor Kırıkkalede gösterdik bisey yok dediler ama tekrarlayinca içimiz rahat etmedi bide ankarada hastaneye götürücez yarın ve ertesi gün giremem kk ya:hasta:
aaa gecmis olsun cnnm insallah onemli degildir
Çevrimiçi görünüyosun:işsiz:gelseneeee:kusmuk:
:sus:
Hedef şimdilik 65 sonra sen listede değilsin galiba

Yap yap vermezsem ağzını burnumu bi dağıt:kızgın::ruh:
:sinirli:
Yaaa Hakketen yazıyo acemiliğimë ver ne diyim
:ukala:

Hayııır.bizim motivasyonumuzu düşürmüyorsun.hepimizin direnci kırılıyor hepimiz arada kaçamak yapıyoruz insanız biz makine değil. Diyetisyeninle konuş biraz esnet istersen menüleri çok sıkı yapma.her hafta 1 kg gitmek zorunda değil.biz seni çok seviyoruz:KK68:
Bende hepinizi cok seviyorum.canm diyetisyen ne yapabilir ki habire benim bu tatli krizlerime..hic bsy degil sadece tatliya dayanamıyorum ya vücudum ciddi derecede direnc gösteriyo hergün hergün beni tatli krizlerine sokuyo ben halbuki eskiden öyle cok tatli yiyen biri degildm smdi niye böyle oldum anlamadm :(

Tatliya artik dayanamaz hale geldm kendmi pili bitmiş bi saat olarak görüyorum resmen bir ileri iki geri gidip geliyorum resmen ya bugün diyetisyeninde izniyle 1 tane kandil simidi yeme hakkim vardi onu bildiğin yarim kase dolusu irmik helvasina değiştim dayanamıyorummmm :cry: sizlerinde motivasyonunu düşürmek istemiyorum artik
Ben de pazar günü marshmelow yedim dayanamadım çok güzeldi.mini magnum da yedim mola oldu ne yapayım.ama pazartesinden başladım tekrar dikkat etmeye.

Öyleydim ama nazar mi degdi ne oldu anlamadm kendime hakim olamamaya başladım bu ara :KK43:

Bende öyleyim özel günüm de yaklaşıyor 4 gündür nescafe içiyorum şekerli kuru kayısıyı çokça yiyorum yani kendine izin ver 1 hafta da eksi görme tartıda nolcak sanki. Senin menüne bakıp ayy esmerim pasta yemiş ben niye yemeyeyim demiyorum ki kısacası motivasyonumuzu düşürmezsin tatlım sen kaç kilo vermiş hatunsun elbette zorlanman normal ama takımı terketmen doğru değil sıkma kendini lütfen En Büyük KK

Ben de pazar günü marshmelow yedim dayanamadım çok güzeldi.mini magnum da yedim mola oldu ne yapayım.ama pazartesinden başladım tekrar dikkat etmeye.
Iste benim resmen bir ileri iki geri yapma olayim da şurda ki mesela bgn yedim yarin dikkat ettim diyelim bir sonraki gün gene canm tatli cekiyo napicam bn böyle anlamadm :( komple diyeti birakicam bu gidişle :(

Bende öyleyim özel günüm de yaklaşıyor 4 gündür nescafe içiyorum şekerli kuru kayısıyı çokça yiyorum yani kendine izin ver 1 hafta da eksi görme tartıda nolcak sanki. Senin menüne bakıp ayy esmerim pasta yemiş ben niye yemeyeyim demiyorum ki kısacası motivasyonumuzu düşürmezsin tatlım sen kaç kilo vermiş hatunsun elbette zorlanman normal ama takımı terketmen doğru değil sıkma kendini lütfen En Büyük KK
Kendimi hurmalarla kuru kayisilarla incirlerle kandiramiyorum artik eskiden bende öyle yapiyodm smdi hiic bana misin demiyo vücudum :(

Kizlar @masalperisi_ de ugramiyor artik
Nerde bu millet :sinirli::sinirli:
O ayrildi galiba
Tatliya artik dayanamaz hale geldm kendmi pili bitmiş bi saat olarak görüyorum resmen bir ileri iki geri gidip geliyorum resmen ya bugün diyetisyeninde izniyle 1 tane kandil simidi yeme hakkim vardi onu bildiğin yarim kase dolusu irmik helvasina değiştim dayanamıyorummmm :cry: sizlerinde motivasyonunu düşürmek istemiyorum artik
sacmalama yahu herkese oluyo bunlari
Yarim kase irmik helvası :KK43:
bbende bisey sandim ama bak sen menulerin degisti eskiden menulern dolu doluydu smdi cok hafif hatta hic yok )8 dun du galiba soyledm bence menuyu degis

Iste benim resmen bir ileri iki geri yapma olayim da şurda ki mesela bgn yedim yarin dikkat ettim diyelim bir sonraki gün gene canm tatli cekiyo napicam bn böyle anlamadm :KK43: komple diyeti birakicam bu gidişle :KK43:
Hayır hayır bırakmak yok.tatlandırıcılarla yapılan sütlü tatlılar kekler mi yapsan atlatana kadar? Gündüzleri yesen?

O ayrildi galiba

sacmalama yahu herkese oluyo bunlari
bbende bisey sandim ama bak sen menulerin degisti eskiden menulern dolu doluydu smdi cok hafif hatta hic yok )8 dun du galiba soyledm bence menuyu degis
Canm kilo vermem durdu ya gecen hafta degil bir önceki hafta hani o zamn diyetisyene gittigmde metabolizmayi şaşırtmak adina bu listeyi verdi bu persembe yine kontrol var bakalm ne durumdaym.gerci listeyi degistk ama bnde bu sürede işin suyunu cikardm bilmiyorum ki bu liste de ise yaramışmidir

Hiç alakası yok.hepimizin iradesinin kırıldığı anlar yiyecekler oluyor.bu bir dönem.acaba diyetisyenini mi değiştirsen.son menülerin partenin dediği gibi çok hafifti
Canm dedigim gibi bu sadece bir süreliğine verilmis bi liste kilo vermem durdugu icin metabolizmayi sasirtmak adina bu listeye gectik ama bana hic yaramadi bu listeye gecmek :KK43:

Canm dedigim gibi bu sadece bir süreliğine verilmis bi liste kilo vermem durdugu icin metabolizmayi sasirtmak adina bu listeye gectik ama bana hic yaramadi bu listeye gecmek :KK43:

Al işte menümü yazdım ama bizimkiler sebzeli pirinç pilavı yapmış yedim bi porsiyon :110:
Şimdi bende mi gruptan çıkayım yani nefsime yeniliyorum diye, yapma lütfen canım ya git çikolatalı pasta ye sonra gel tekrar konuşalım ciddi diyorum bak senin motiveye ihtiyacın var

Canm kilo vermem durdu ya gecen hafta degil bir önceki hafta hani o zamn diyetisyene gittigmde metabolizmayi şaşırtmak adina bu listeyi verdi bu persembe yine kontrol var bakalm ne durumdaym.gerci listeyi degistk ama bnde bu sürede işin suyunu cikardm bilmiyorum ki bu liste de ise yaramışmidir
canim sana yaramadi demekki.. takma kafana bak bende bu ay veremedim benm hatarm yuzunden ama benm oyle bir irmkde degldi oda ozel zamanlarda oldu hep ipin ucu kacti oyuzeen durdu kgm yapcak bisey yok gdemem yani burdaaaaaan

Back
X