Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydın.66 beni çok sevdi.geçen seferde bu kg da çok oyalanmıştım.vücut bunu hatırlarmış diyetisyenlerden duydum.bir önceki takıldığın kiloda yine takılabiliyormuşsun. Bu arada tartımı değiştirmek istiyorum her çıktığımda farklı tartıyor kafayı yedi.simbo kullanıyorum şuanda.tavsiyesi olan var mı? Bir de tartı değiştiğinde bildirimlerde ne gibi değişiklikler oluyor? Moonlii Moonlii SekerPancarii SekerPancarii
Bununla ilgili bi yazi vardi karar defterine bi bakalim moonla kuzum:kahve: bende simbo kullaniyorum çok iyi çikti benimki 6 senedir kullanıyorum ama anneminde simbo farkli farkli tartiyo:oha:

SekerPancarii SekerPancarii canimm ben sadece 100 gr vermisimmm hatta v.tesi 61.3 tum 100 gr almisim resmennnn:KK43: cok mutsuzummm suanda takildum kaldim:KK43:
Bir iki gun bazen kendine izin veriyosun ya o bozuyor senin diyet dengeni son kilolarda daha disiplinli yapmak gerekiyor diyeti yoksa gerçekten yapışmış gibi gitmiyor kilolar:duduk::dua::duduk:

Kızlar 66 yla başlamıştım sabah ölçüldüm 63.50 çıktı :halay: biraz fazlamı gitti yoksa normalmi ki . Ama bugün sanırım bir sürü şey yicem misafirler geldi birazcık.:kızgın: Ama haftasonu sporumu yaparım İnşallah.:spor:

***14.TAKIM 464. ETAP***

Marlin18(57.5/57.4 / 0.1/%0.17)
Moon8187 (61.5/ 61.4/ 0.1/%0.16)
ParteMoralll (71/ 69.5/1.5 /%2.11)
Ayferelif (64.2/ / /%) bildirimsiz izne ayrilmak istiyor
esmerm91 (70.3/69.9 /0.4 /%0.57)
kova01 (66.4/ 66/ 0.4/%0.60)
Masalperisi (76.5/ 74.8/1.7 /%2.22)
tubi_klc (82.6/ 82.5/ 0.1/%0.12)

14.takım ortalamasi:%0.743
Ayyyy canim benim yaaa cansin ellerine sağlık :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Kızlar 66 yla başlamıştım sabah ölçüldüm 63.50 çıktı :halay: biraz fazlamı gitti yoksa normalmi ki . Ama bugün sanırım bir sürü şey yicem misafirler geldi birazcık.:kızgın: Ama haftasonu sporumu yaparım İnşallah.:spor:

:oha::KK48::KK48:
Tebrikler rakip beni geçtin ben sabit kaldım özel günüm geldi ondan bikaç gündür sersem gibiymişim dimek kii :deli:
Bu hafta zor geçicek ama 63ü görmek istiyorum seni görünce hırs yaptım şimdi tişikkirler :halay:

neee 2.6 kilomu bence canim kesinliklen ödem felannn yada sendemi regl olcaksin eceeeebeeee bana ne demeli evet ama ben buyuk kacamklar yaomiorumki tadimlik yapiorum selimnn yani eminim kendimden o konuda hani hicc iste koca dilim pasta bi tabak pilav yada ne biliiim oyle seyler yemedim kacirmis olabilirim ama tadimlik offff haftasonu dinlenip p.tesiden itibaren orotein yapicammm eminim kirilicak:kızgın:

Back
X