- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.881

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler rakip beni geçtin ben sabit kaldım özel günüm geldi ondan bikaç gündür sersem gibiymişim dimek kii
Bu hafta zor geçicek ama 63ü görmek istiyorum seni görünce hırs yaptım şimdi tişikkirler![]()
ya canım böyle tatlı falan isteyince üzüm felan yiyorum ama yinede çikolata falan alıp yiyesim geliyo ( gerçi bugün sınırı aştım o konuda amaBir-weasley canim ilk hafta oyle oluyor fazla gidiyor ödem varsa heleki vücudunda aynen devam canimmmm
![]()
canm bn gun kurusu falan yiyorum genelde hic evde bulundurmuyorum kahverengilerden olursa yerin cunku sut iciyorum oda iyi geliyor bana..yarim muz falan oyle gecistirdm hep bugune kadr..ya canım böyle tatlı falan isteyince üzüm felan yiyorum ama yinede çikolata falan alıp yiyesim geliyo ( gerçi bugün sınırı aştım o konuda ama) sizin yaptığınız bişey varmı
![]()
Evet canım 3...ilaca doğum dan sonra başladım. 6 ay hiç regl olmadım. Şimdide sürekli oluyorum. Halsizlik ve sinir yapıyor çok. Emzirdiğim için başka ilaç kullanamıyorum. Offffff kadın olmak ne zorŕmarlin18 canim 3.müüü bu ayy ALLAH ALLAH acaba yeni basladigin ilactan dolayimi hormonlarin şaşırdı
Valla ben yerimmya kizlar koca bi tavuk gogsu yidimm normalmi sizceeeeee yaa bi insan yiyebikirmi
Denicem bundan sonra. Ama bugün biraz tatil gibi bişey olducanm bn gun kurusu falan yiyorum genelde hic evde bulundurmuyorum kahverengilerden olursa yerin cunku sut iciyorum oda iyi geliyor bana..yarim muz falan oyle gecistirdm hep bugune kadr..
Neeeeeeeeİviit55.6 çıktım bugün
![]()
Hee kiizzHavalandin cok ondan
![]()
Bugünden başladim canimNeeeeeeee
Yerleşmesine izin verme selincim hemen kapı dışarı ett![]()
Yok kuzum ben hakettim bu kiloyuneee 2.6 kilomu bence canim kesinliklen ödem felannn yada sendemi regl olcaksin eceeeebeeee bana ne demeli evet ama ben buyuk kacamklar yaomiorumki tadimlik yapiorum selimnn yani eminim kendimden o konuda hani hicc iste koca dilim pasta bi tabak pilav yada ne biliiim oyle seyler yemedim kacirmis olabilirim ama tadimlik offff haftasonu dinlenip p.tesiden itibaren orotein yapicammm eminim kirilicak![]()
Neeee gerçekten mii hemen bakıyorum bendeayy kk android uygulamasi gelmis de ne farki var hic anlayamadim suanda umarim bildirimleri ekrana yapiodur![]()
App storede yokayy kk android uygulamasi gelmis de ne farki var hic anlayamadim suanda umarim bildirimleri ekrana yapiodur![]()
aaaa hadi ya ama bisey kaybetmis sayilmazsin cnm bildirimler gelmiyorApp storede yok![]()
canimmm bu hafta bizimleydi ve bildi