- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #144.341
Ayyy selin beni unutmuşsun.

Kizzzz sen beni nasıl unutursun.kaç aydır burdayım yeni olsam neyse.
Durmam artık burda takımdan ayrılıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkdsm tamm bildiginizi yapin,sadece bir fikirdi,niye tahamulsuzsnz bu kadar.zararli gordgm icin bn kullanmadm,hepimzn evladi kiymetli baskalarinida uyarmak istedm.siz bilirsiniz buyutmeye gerek yok,sz kullann ne yapayimayrica kizim 11.ayina giricek 2 gü sonra ALLAH nasip ederse..herseyi kendi yiyor cok sukur kahvaltisini koftesini sebzesini meyvesini uyaninca ve uyurkende sutunu icio yavrum![]()
Bnm mayis hedefim 60 kgSen kac kgdun cnm
Durmam artık burda takımdan ayrılıyorum![]()
Canim en son listeyi bulup alinti yap oraya yaz hedefiniBnm
Bnm mayis hedefim 60 kg
YoH yoh affitmemay kiz valla ben seni yazdim sandim aklimdaydin yani
affit
affit
affffffffffiiiiit
![]()
Malesef tartım bozukmuş.eski tartın simboydu onda 66 idim meğer 3 kg eksik tartıyormuş. Medisana aldım 69 çıktım. Döndük mü başaSen kac kgdun cnm
Aaaaa kiyamam ya gercekmi.olsun canım sen onlarıda verirsin ĺMalesef tartım bozukmuş.eski tartın simboydu onda 66 idim meğer 3 kg eksik tartıyormuş. Medisana aldım 69 çıktım. Döndük mü başa![]()
Durmam artık burda takımdan ayrılıyorum![]()
anaaaaaaammmmmmmMalesef tartım bozukmuş.eski tartın simboydu onda 66 idim meğer 3 kg eksik tartıyormuş. Medisana aldım 69 çıktım. Döndük mü başa![]()
Kime sesleniyosun sunuz falan cogul konusarak merak ettim. Moondan once sana ben cevap vermistim uzerime aliniyorum. Yazmiyim diyorum ama olmuyo yaniArkdsm tamm bildiginizi yapin,sadece bir fikirdi,niye tahamulsuzsnz bu kadar.zararli gordgm icin bn kullanmadm,hepimzn evladi kiymetli baskalarinida uyarmak istedm.siz bilirsiniz buyutmeye gerek yok,sz kullann ne yapayim
Masum bir fikir sunmaydi sadece
Kiyamam kizzzz gitmiyom hadi burdayım.
![]()
Napacan oteldeHedefi azaltmadim cunku 23de tatile cikicaz bir hafta yokum otelde ye ic yapicamoyuzdennn hedefi cok asagi cekmedim
![]()