- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #144.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama suan 69kgyum balik oluyorm galiba obeziteden terfi ettim..Bende kendimi iri sanıyorum etrafta iri birilerini görünce ben iyiymişim ya diyorum
Benimde basenlerim çok ve göbeğim var ya
Hedefimize ulaşınca önce sonra fotolarımızı koyalım bari![]()
Kim oluyomus ben nye gormedm
Hahahahaha annem bana bes daha ver diyodu smdi gene bes daha ver ddr kesn 65yeter diyo simdideAhaha bende bu sabah tartılıyodum bizimkiler diyo yeter bence eridin iyice tamam idealsin işte
Her zaman ki cevabım: yok yaa görmüyo musunuz simitlerim duruyo hele bacaklarım..
Sonra onların tepkileri:![]()
sus kuruBenim kuruyum dediğime bakma kiz hatlar dolgunsevmem bende kuru
![]()
Aynen bende böyleyim iri yapili değilim ama bacak kalca göğüs dolgun öyle olmasi güzel zatenbilmem ki degilim diye zannediyorum cunku etrafimda iri yapili cok insan var oyle degilim. Benm basenlerm acayipti suan eskiye gore super inceldim anlatmakla olmuyo gormen lazimne biliyim insan erimicek gibi geliyo.. yani ben 50kgda olsam kalcam olur gogusde olur ve olmalida benim tercihim.. benm icin 58-60 super yeter vallahi daha bisey istemiyorm :)
Daha listeye girmedigi için istediği gibi takim degistirebilir canim ama motivasyonu olmadigi için gittiği takimada ne kadar kalır bilinmezKac kere grup degistiriliyo? Begenmedikce degisme oluyomu?SekerPancarii merak ettimmm
Kiskanmas partiksus kuru![]()
Ohhhhhh calkalaAynen bende böyleyim iri yapili değilim ama bacak kalca göğüs dolgun öyle olmasi güzel zaten![]()
Katiliyorum :)Daha listeye girmedigi için istediği gibi takim degistirebilir canim ama motivasyonu olmadigi için gittiği takimada ne kadar kalır bilinmez
Kiskanmas partik![]()
Ohhhhhh calkala
Katiliyorum :)
![]()
Kız ablam beni 57 kiloyken görmüştü bide 53 ken gördü şoka girdi ben senin basenler gitmez saniyodum vakumlamışlar gibi senibilmem ki degilim diye zannediyorum cunku etrafimda iri yapili cok insan var oyle degilim. Benm basenlerm acayipti suan eskiye gore super inceldim anlatmakla olmuyo gormen lazimne biliyim insan erimicek gibi geliyo.. yani ben 50kgda olsam kalcam olur gogusde olur ve olmalida benim tercihim.. benm icin 58-60 super yeter vallahi daha bisey istemiyorm :)
Ayy ben yine mi yanlis hesap yaptım kim duzelltti ellerinize saglkk off kavrayamiycam bi türlü bu işi[/QUOTE]Hahahahaha annem bana bes daha ver diyodu smdi gene bes daha ver ddr kesn 65yeter diyo simdide![]()
oylemi diosunuz kizlarrrrrrrr ya ne biliyimmm menu yazmaktan yoruldum ama birakmicm tabii diyete devam..ee peki nezun olmiim o vakit 59u göremmmmmmmm seviorum sizi yaaa oyy canlarm bininmmmmmm
Listede olunca mecbur vermeliiyiiim diyo insan daha azimli veriyor kilo keptınımmmoylemi diosunuz kizlarrrrrrrr ya ne biliyimmm menu yazmaktan yoruldum ama birakmicm tabii diyete devam..ee peki nezun olmiim o vakit 59u göremmmmmmmm seviorum sizi yaaa oyy canlarm bininmmmmmm![]()