- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.081
sanirimmmm o yuzdennn evetttt almayacamm almayacammm ohhhğğğSen kilo al diye yapiiyi bunlari![]()

@ParteMoralll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanirimmmm o yuzdennn evetttt almayacamm almayacammm ohhhğğğSen kilo al diye yapiiyi bunlari![]()
Almaaa almaaa ikinci kez diyet yapmak inan çook daha zor bi verdi mi 1 kilosunu bile almaaaa
Afiyet olaa beybiiicok gösellll kahvalti ettimm gızzzlaaaaağğ
Canım çok geçmiş olsun..temizlikte mi üşüttün acaba..terin falan soğumuşturAllahmm donuyorum ya resmen sirtimda buz varmiscasina üşüyorum sicak su torbasi bile ısıtmıyo beni off![]()
Ben de bebisi anneme bıraktım birazdan büyük kızla çarşıya gidicez yıl sonu gösterisi varmış tutturdu yeni elbise diyeEe napiyosunuz kısslaarben kızımı sallıyorummm
kahve içtim
kiz uyusun hemen işleree
![]()
Afiyet olsun tatlım..cok gösellll kahvalti ettimm gızzzlaaaaağğ
Oooo ben coktan halletttmmm..Ee napiyosunuz kısslaarben kızımı sallıyorummm
kahve içtim
kiz uyusun hemen işleree
![]()
Benimde çoğu bitti bi keremmmOooo ben coktan halletttmmm..kizimida smdi uyuttummmm
aksama yemek kaldi sadece
kardesimde gelio oh tembeel seni
Ayyy heves ediyo napsiinnnBen de bebisi anneme bıraktım birazdan büyük kızla çarşıya gidicez yıl sonu gösterisi varmış tutturdu yeni elbise diye
Partis sen kaç yasındasın kizOooo ben coktan halletttmmm..kizimida smdi uyuttummmm
aksama yemek kaldi sadece
kardesimde gelio oh tembeel seni
Zayıfladı ya ondan..benden iyi yavrum..beş kilo verdi nasıl inceldi anlatamam..Ayyy heves ediyo napsiinnnkuğ gibi olacakdir eminimmm
![]()
Benimde camasir katlicam onu unuttm baak onlari hallederm asaamaaa ne yiseeemBenimde çoğu bitti bi keremmmaz bişe kaldı onlari halledicem
ben acik uyuşuğumdur da
anca yapiyom
![]()
26Partis sen kaç yasındasın kiz![]()
Ayyy yerim onuuuuu beennn smdi bide zayiflamistirdaaaaaaBen de bebisi anneme bıraktım birazdan büyük kızla çarşıya gidicez yıl sonu gösterisi varmış tutturdu yeni elbise diye
Çok şükür zayıfladı..üç kilosu kaldı bu azimle onu da verecek inşallah..sağol tatlımAyyy yerim onuuuuu beennn smdi bide zayiflamistirdaaaaaa![]()