Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde camasir katlicam onu unuttm baak onlari hallederm asaamaaa ne yiseeem
Ben yumurtali ispanak düşünüyorum :hamarat:ay bende çamasir aticam yikansin asıyım mis gibi:KK69: pazara gitti geldi eşim onlari dolaba yerlestircem bi kaç yer var toplanacak :KK69:bittiiiii:KK69:

Almaaa almaaa ikinci kez diyet yapmak inan çook daha zor bi verdi mi 1 kilosunu bile almaaaa:dua::dua::dua:
yaa sorma kormak daha zor gercektnn heleki hedefe ilasmadan ama simdi davayi cakiorummm canisiii taklaya gelmemek adina bigun kacirdiysam ertesi gun diyetteyikkkk anca boyle olur bence o ur turlu ben az yesemde o hafta +1im garantiii

onceden ablami kendimden daha genc buluodum ben ondan 10 kilo fazlaydim simdi o bebden 9 kilo fazlaaaa cınımaa diysin yirse her gün mihlamaa büyleee olurrrr karadenizlilerin gelinideee:lülülü:

Çok şükür zayıfladı..üç kilosu kaldı bu azimle onu da verecek inşallah..sağol tatlım :KK36:
Biseycik kalmamissss masallah:nazar:
Sen benim aplamsın o zaman:halay:
sen kaclisin
Ben yumurtali ispanak düşünüyorum :hamarat:ay bende çamasir aticam yikansin asıyım mis gibi:KK69: pazara gitti geldi eşim onlari dolaba yerlestircem bi kaç yer var toplanacak :KK69:bittiiiii:KK69:
Ohhhhhh misssss... Yemek bilemiyorm kardesime sorucam o ne derse onu pisirim :):hamarat:
parteeeee yirimmmm
benimiii yi yiii:dondurma:
biiiiinnn ikinizinde aplasıyımmmmmmmmmmmmmm:dondurma:
niyemisss oo:63:

59 oldugum gun buyuk gün ne zaman acaba asilsam 2 haftama bakar vesselam ama saldim cayira...galiba 61 ilede mutluyum bennnnn 60tada mutlu olurum ama 59 cok onemli bi takkam hele 58 ondanda onemli hala 65e yakinim bi yisem yarin 63 olurummm kesin olurumm ben o yuzdn 2 kilo garantiye alip kendime 59a sabitlemeliyim yaaa offff sen 19 kiloyu verrrrrrrr gel son 3-4 kiloda takil SekerPancarii SekerPancarii sanirim bende bu son 4 kiloyu 1 senede anca vericem:işsiz:

valla gitmmk icin kiz hasta bulastrmasn sizin kiza didim ama yok biizmkidr naneli didiler cok oslemisler bisiiiiiiiiii:işsiz: yarinda karsiya gidicaz yine misafirlikkkk

pilaf galan yimemmm mutlaka et vardr onu yirimmm bnm seruvnm bu p.tesi başlasın bakalimmm el mi yaman kilolarmi gürekkkkkkkk yapıstı kaldilarrt

Back
X