- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.101
MasallahZayıfladı ya ondan..benden iyi yavrum..beş kilo verdi nasıl inceldi anlatamam..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasallahZayıfladı ya ondan..benden iyi yavrum..beş kilo verdi nasıl inceldi anlatamam..
Ayy kalmamiş kiiz masallah ne güzel vermisÇok şükür zayıfladı..üç kilosu kaldı bu azimle onu da verecek inşallah..sağol tatlım![]()
Sen benim aplamsın o zaman
Ben yumurtali ispanak düşünüyorumBenimde camasir katlicam onu unuttm baak onlari hallederm asaamaaa ne yiseeem
Sanirim ya insallah biran önce iyilesirimCanım çok geçmiş olsun..temizlikte mi üşüttün acaba..terin falan soğumuştur
parteeeee yirimmmmEvet cnmmmmmmmmama emzirenler icn biraz daha zor oluyo ama bende 6-7aylikken cok sukur atlattm guzelce o donemi sira @kova01 de
Hiiiiii neeeeeeeeeee ask olsn
![]()
ayniii binmnn hicbikerem bi gunde heryirii temizladığımmmm gorülemez bilinemezBenimde çoğu bitti bi keremmmaz bişe kaldı onlari halledicem
ben acik uyuşuğumdur da
anca yapiyom
![]()
biiiiinnn ikinizinde aplasıyımmmmmmmmmmmmmmSen benim aplamsın o zaman![]()
yaa sorma kormak daha zor gercektnn heleki hedefe ilasmadan ama simdi davayi cakiorummm canisiii taklaya gelmemek adina bigun kacirdiysam ertesi gun diyetteyikkkk anca boyle olur bence o ur turlu ben az yesemde o hafta +1im garantiiiAlmaaa almaaa ikinci kez diyet yapmak inan çook daha zor bi verdi mi 1 kilosunu bile almaaaa![]()
Biseycik kalmamissss masallahÇok şükür zayıfladı..üç kilosu kaldı bu azimle onu da verecek inşallah..sağol tatlım![]()
sen kaclisinSen benim aplamsın o zaman![]()
Ohhhhhh misssss... Yemek bilemiyorm kardesime sorucam o ne derse onu pisirim :)Ben yumurtali ispanak düşünüyorumay bende çamasir aticam yikansin asıyım mis gibi
pazara gitti geldi eşim onlari dolaba yerlestircem bi kaç yer var toplanacak
bittiiiii
![]()
benimiii yi yiiiparteeeee yirimmmm
niyemisss oobiiiiinnn ikinizinde aplasıyımmmmmmmmmmmmmm![]()
hepinizden büyükümmmm kiiiiiiiBiseycik kalmamissss masallah
sen kaclisin
Ohhhhhh misssss... Yemek bilemiyorm kardesime sorucam o ne derse onu pisirim :)
benimiii yi yiii
niyemisss oo![]()