Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En iyi egZersiz yürüyüş bence arkadaşlar ben yürüyüşü günde 2 ye çıkarmayı planlıyorum biran önce mutlaka 7 gormeliyim tartida sabah kızımı okula gönderince çıkayım diyorum ufaklık uyanmadan eşim işe gitmeden bir de öğlen sonu çıkıyorum zaten kızımı uyutunca 3 4 gibi ramazana kadar bu sekide devam etsmmm ne iyi olurrr :dua::dua::dua::dua::dua:
Bence de canım vakit buldukça yürü.yürümek çok iyi geliyor vücudu topluyor hem

Dün gece kızım yataktan düştü. Çok ağladı bebisim. Benimde sinirim bozuldu onunla beraber bende ağladım. .kendime kızdım.yatağı kenara cekmeye unuttum.sonra uyudu ama ben çok korktum birşey olursa diye.sabah baktım biryerinde görünürde bisey yok ama bilmiyorum. İnşallah birşey olmamıştır. Kendimi suçluyorum çünkü

Dün gece kızım yataktan düştü. Çok ağladı bebisim. Benimde sinirim bozuldu onunla beraber bende ağladım. .kendime kızdım.yatağı kenara cekmeye unuttum.sonra uyudu ama ben çok korktum birşey olursa diye.sabah baktım biryerinde görünürde bisey yok ama bilmiyorum. İnşallah birşey olmamıştır. Kendimi suçluyorum çünkü
Cok geçmiş olsun kuzum bisey olmamıştır insallah merak etme

Selam kızlar iki gündür diyetime ve sporuma sıkı sıkı sarıldım bu sabah kızları ayrı doyurdum eşimle kendime yulafli maydanozlu peynirli omlet yaptim yaninda da bol yesillikli çökelek salatasi ve zeytin sekersiz çay sıfır ekmek cok güzel ve doyurucu oldu

Nerdesiniz bacılar pazar yoğunluğu var herkeste sanırım ben simdi kendime fincanda türk kahvesi pisirdim yaninda da maden suyy

20160515_140656-1-1.webp
yürüyüş yolum kizlar

20160515_140134-1-1.webp
kuğu yumurtasını bekliyor. Yavrun çıkaracak
Yürüdüğüm yoldan kareler kizlar.
Burda yürümek bana çok iyi geliyor. Kafamı dinliyorum. Resmen sakinlesiyorum.

Eki Görüntüle 1832870 kuğu yumurtasını bekliyor. Yavrun çıkaracak
Yürüdüğüm yoldan kareler kizlar.
Burda yürümek bana çok iyi geliyor. Kafamı dinliyorum. Resmen sakinlesiyorum.
Ne kadar güzel.insan tüm gün yürüyebilir burda.bşz de eşimle sahil kenarında yürüdük bugün.mersinde yaşıyoruz.çok seviyorum denizi

Bugünkü menüm
Sabah;mantarlı biberli omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 tatlı k.tahin-pekmez,ceviz
Ara:sütlü kahve,çilek,erik
Ara:1 avuç kuruyemiş
Akşam:domates çorbası,yoğurtlu brokoli
2 saat açıkhavada yürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah;mantarlı biberli omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 tatlı k.tahin-pekmez,ceviz
Ara:sütlü kahve,çilek,erik
Ara:1 avuç kuruyemiş
Akşam:domates çorbası,yoğurtlu brokoli
2 saat açıkhavada yürüyüş
Menün gayet güzel olmuş canım. Sporda var daha ne olsun ama:halay::halay:

KahvaltıM, bir yumurta, peynir, zeytin, iki dilim ekmek, bir avuç badem, domates, salatalık, turp (3er dilim)iki parça sosis
Ara .2 gün kurusu, birkaç badem
Aksam; Bir tabak çorba, bir tabak yogurtlu brokoli, 4 kaşık makarna,
Ara, birkaç tane cips
Spor, 2 buçuk saat yürüdum

Back
X