Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen zaten suan iyisin cnm sen moon sekerpancarim son demlerdesiniz oyuzden benim daha yoluma var
Görüntüye bakarsak sende çok iyi görünüyosun canim fit duruyosun ama hedef kilolarimiza gelmeliyiiiz dimi:KK31::KK31: 2 hafta kendine izin verdin diye kizma kendine hem kilo mu aldin hayirr e şimdi daha sıkı döneme yani eski düzenine dönme zamani haydi partiş:KK73:

Kız sen benim göbüşü görmedin. Benim boy kısa o yüzden en az 50 olmam lazım. Ben olamıyorum o ayri mesele.daha 54 u göremedim baksana
Yaaaaa haksizlik etme kendineeee sen cock dogurmussun kolaymi benm gene bi cocuk
Sen bu kilonda bile çok fit duruyosun
Ayy moral veriosn cnm ama dahada fit olmaliyim.insallah
Hadii dön eski düzenine takim olarak hedefimiz bayrama en az 3 kilo vermekk:KK73::KK73:
ben onu soylucektm ama regl girince araya hedef koyamadm :)

Görüntüye bakarsak sende çok iyi görünüyosun canim fit duruyosun ama hedef kilolarimiza gelmeliyiiiz dimi:KK31::KK31: 2 hafta kendine izin verdin diye kizma kendine hem kilo mu aldin hayirr e şimdi daha sıkı döneme yani eski düzenine dönme zamani haydi partiş:KK73:
ayy sagol bebegimmmmm evet o iki haftaya cok kiziyormmm cook :)

Kizlar grup ramazanla beraber bir rahatlamada hepiniz yorgunsunuz biliormm cok cddi kglar verildi ama ramazanda nasil denirki kendinize gelnnnnn diyeeeeee en iyisi hedef koymak yaa:) neydek boylece eve pidede sokmayiz :)

Kizlar grup ramazanla beraber bir rahatlamada hepiniz yorgunsunuz biliormm cok cddi kglar verildi ama ramazanda nasil denirki kendinize gelnnnnn diyeeeeee en iyisi hedef koymak yaa:) neydek boylece eve pidede sokmayiz :)
Ben eski kiloma dönme hedefi koyuyorum kendime 53 olucam yani:KK31: yok mu artırann:KK31:

Her gün ekmek yemeyin pide yemeyin dondurma yemeyin çok hurma yemeyin diye uyarmaktan dilimde tüy bitiyor :sinirli::sinirli::sinirli: ama inşallah dinlerler de sonra üzülmezler. :KK19:

Her gün ekmek yemeyin pide yemeyin dondurma yemeyin çok hurma yemeyin diye uyarmaktan dilimde tüy bitiyor :sinirli::sinirli::sinirli: ama inşallah dinlerler de sonra üzülmezler. :KK19:
Canm napsinlar hepsi yorlmusss napcaklarini sasirmislar en azindan SekerPancarii SekerPancarii marlin18 marlin18 @moon8187 ben ve esmerm91 esmerm91 ramazanla beraber boyle oldu yoksa hic biri oyle yapmazdi ama ramazanin acemligi herkes toparlicaktir insallah :) yoksa bir cikilata atsak agzimiza neler derdk neler :sinirli:

Kız sen herşeyi bu kadar çok biliyosun da sen nasılsın kilo aldın. Merak ettim şimdi

Sol ayağım tarak kemiği parçalandı balım 3 ay evde yataktan çıkmadığım günler oldu sürekli yiyip uyudum. O arada sıfır hareket sıfır aktivite sürekli yediğim için kilo aldım. İlaçlar da kilo yaptı işte. 53-54 kiloydum ayağım kırılmadan önce. :(

Pazartesi günü alçım çıktı bende tam gaz diyete başladım. Aslında pazardan beri diyetteyim bugün 3. günüm bitti ve listelediklerimin dışında hiçbir şey yemedim sizden gizli. -.-

Back
X