Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1.67 boya bir de düşün. 0 bedene inmiştim ama kemikli olduğum için öyle çırpı durmuyordum. Aksine gram fazlalığım yoktu katalog mankeni gibi geziyordum tek farkı 20 santim ufağıydım :KK70: :KK70:
Yok canım ya ben istemem öyle 0 beden falan.kadın dediğin çok kuru olmayacak. Ne o öyle çırpı gibi

İkinci uyelik almak yasak değil miydi kizz:eek: püsküütt duruyo hala canimm seabahar olarak değiştirdi adini :KK19: ve verdiği kilolari hala koruyor :spor:kilomuzu koruyoruz topiğinden takip edebilirsin:KK56:

Eski üyeliğimi seneler önce kaybettim balım. Nickimi dahi hatırlamıyorum olduğum grubu hatırlasam belki ordan çıkarırdım da. Pazar günü geldiğimde işte eskisine girmeye çalıştım baktım olmuyor bunu açtım mecburen. :/

Timammmmm kizz esimi zorla tartiya cikardimmmm resmen zorladm adam iki kg verms hahahahaha zaten cok kg deglde kg almisti bi bes alti kg su var boyu uzun o sayede
Kiz ne ara verdi iki kilo :D Ramazanin ikinci günündeyik:oha:bu adam insani çatlatir:KK53: benim de eşimin 5 kilo fazlasi var oda verecik:rapci:

Yok canım ya ben istemem öyle 0 beden falan.kadın dediğin çok kuru olmayacak. Ne o öyle çırpı gibi

Ben de öyle istemiyorum zaten ama benim en büyük sorunum basen. Basenlerim ne kadar kilo verirsem vereyim önden ve yandan hep bombeli duruyor. Anca işte 52 civarına kadar indiğimde yanlar sönüyor düzleşiyor.

Ben 49 kilo olmak için basenlerimi duvara vurma şeyini de yapıyordum. Seneler önce baya yaygındı şuan yaygın mı bilmiyorum ama. Böyle çok cıvığını çıkartmadan çok sert olmamak kaydıyla basen bölgelerini duvara vurdukça sıkılaşma oluyordu. *-*

Kizlar cok aktif olamiyorum oglum dünden beri atesli bitik durumdayim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah yarim gevrek tel peynir domates 6 zeytin 2 yumurta yedim üzerine sekersiz kahve öglen disardaydim Quark yedim kefir ictim 4,5 tanede kraker. Yiyerek gecistirdim aksamda mantar sote ve börülce salatasi yedim az pide disiyla 2 ltrede su. İctim daha da icerim yatana kadar
Canm gecmis olsun ne kadarlik bebisin

Yaa kizlar ne güzel 5 li rakamlarda çogunuz ben daha 65 lerde cirpiniyorum -17 kilodan sonra artik bıkkınlık geldi herhalde ilk hedefim 60 benimde sonra 55 ama kimbilir ne zaman olur oda :KK14:

Ben 49 kilo olmak için basenlerimi duvara vurma şeyini de yapıyordum. Seneler önce baya yaygındı şuan yaygın mı bilmiyorum ama. Böyle çok cıvığını çıkartmadan çok sert olmamak kaydıyla basen bölgelerini duvara vurdukça sıkılaşma oluyordu. *-*
Aaaaa çok ilginç daha önce hiç öyle bir şey duymadım

Back
X