- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #149.741
Kardesim 160-161falan 48kg ama hersyu tam yani uzun olsa kemk torbasi.olurdu hic gozel deeeel ayni fikiriz49 kilo kadın mı olur yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesim 160-161falan 48kg ama hersyu tam yani uzun olsa kemk torbasi.olurdu hic gozel deeeel ayni fikiriz49 kilo kadın mı olur yaaaa
Yok canım ya ben istemem öyle 0 beden falan.kadın dediğin çok kuru olmayacak. Ne o öyle çırpı gibi1.67 boya bir de düşün. 0 bedene inmiştim ama kemikli olduğum için öyle çırpı durmuyordum. Aksine gram fazlalığım yoktu katalog mankeni gibi geziyordum tek farkı 20 santim ufağıydım![]()
![]()
İkinci uyelik almak yasak değil miydi kizzpüsküütt duruyo hala canimm seabahar olarak değiştirdi adini
ve verdiği kilolari hala koruyor
kilomuzu koruyoruz topiğinden takip edebilirsin
![]()
Kiz ne ara verdi iki kiloTimammmmm kizz esimi zorla tartiya cikardimmmm resmen zorladm adam iki kg verms hahahahaha zaten cok kg deglde kg almisti bi bes alti kg su var boyu uzun o sayede
Yok canım ya ben istemem öyle 0 beden falan.kadın dediğin çok kuru olmayacak. Ne o öyle çırpı gibi
Ay blmiormmmm.ama cikmiyodu tartiya hani ramazanda tarti ne alaka gibisindenKiz ne ara verdi iki kiloRamazanin ikinci günündeyik
bu adam insani çatlatir
benim de eşimin 5 kilo fazlasi var oda verecik
![]()
HahahahaYok canım ya ben istemem öyle 0 beden falan.kadın dediğin çok kuru olmayacak. Ne o öyle çırpı gibi
Yarm saat felan oldu canm teraviden geleli canm sen napiyosn nasıl gidiyor oruç bakim
Benimde çok manyak esprilerim vardirHer zamanki halimgel yanimada gor
Yakn olsaydk keskeBenimde çok manyak esprilerim vardir![]()
![]()
Kız adama yemek vermiyon mu yohsammmAy blmiormmmm.ama cikmiyodu tartiya hani ramazanda tarti ne alaka gibisindenzorla.cikardm ben sooookkkkk adam eriyyyyyy
HahahaahahahahahhaahahahahahahBen bi defa 49 kilo olmuştum. Yatakta bile yatamıyodum kemiklerim batiyodu![]()
Canm gecmis olsun ne kadarlik bebisinKizlar cok aktif olamiyorum oglum dünden beri atesli bitik durumdayim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah yarim gevrek tel peynir domates 6 zeytin 2 yumurta yedim üzerine sekersiz kahve öglen disardaydim Quark yedim kefir ictim 4,5 tanede kraker. Yiyerek gecistirdim aksamda mantar sote ve börülce salatasi yedim az pide disiyla 2 ltrede su. İctim daha da icerim yatana kadar
Kiz yok ben size dedimmmmm verio ama abartmioo ki normal yioKız adama yemek vermiyon mu yohsammm
Allah kabul etsin canımYarm saat felan oldu canm teraviden geleli canm sen napiyosn nasıl gidiyor oruç bakim
Aaaaa çok ilginç daha önce hiç öyle bir şey duymadımBen 49 kilo olmak için basenlerimi duvara vurma şeyini de yapıyordum. Seneler önce baya yaygındı şuan yaygın mı bilmiyorum ama. Böyle çok cıvığını çıkartmadan çok sert olmamak kaydıyla basen bölgelerini duvara vurdukça sıkılaşma oluyordu. *-*
1.60 boya 48 çok güzel dururKardesim 160-161falan 48kg ama hersyu tam yani uzun olsa kemk torbasi.olurdu hic gozel deeeel ayni fikiriz