Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaaaa çok ilginç daha önce hiç öyle bir şey duymadım

KK'da bir sürü konusu var seneler önce işte. Vurdukça o bölgedeki kaslar kendini korumak için birbirine daha çok bağlanmaya başlıyor. Kas lifleri yani. Onlar da daha çok bağlandıkça o bölgeler toparlanmaya başlıyor. Hatta bulursam konu linki de atarım.

Yaa kizlar ne güzel 5 li rakamlarda çogunuz ben daha 65 lerde cirpiniyorum -17 kilodan sonra artik bıkkınlık geldi herhalde ilk hedefim 60 benimde sonra 55 ama kimbilir ne zaman olur oda :KK14:
Olursun canım merak etme.bende 74 kiloydum ilk başladığımda

KK'da bir sürü konusu var seneler önce işte. Vurdukça o bölgedeki kaslar kendini korumak için birbirine daha çok bağlanmaya başlıyor. Kas lifleri yani. Onlar da daha çok bağlandıkça o bölgeler toparlanmaya başlıyor. Hatta bulursam konu linki de atarım.
İyi olur bi bakarız bizde

Aaaaa a bunlar kafayı yemiş:KK12::KK12:
Kiz boyunun 10 kilo eksiği ideal kilo oluyo iki üç kilo daha eksik olursan incecikkkkkk oluğsun ama tabi vücut yapisina göre değişir :süslü: Mesela benim ideal kilom 55 :süslü:boy 165 ama benim bacaklar kalin vucut hatlarimda dolgun 53 süper oliyuuuu:spor:

Kiz boyunun 10 kilo eksiği ideal kilo oluyo iki üç kilo daha eksik olursan incecikkkkkk oluğsun ama tabi vücut yapisina göre değişir :süslü: Mesela benim ideal kilom 55 :süslü:boy 165 ama benim bacaklar kalin vucut hatlarimda dolgun 53 süper oliyuuuu:spor:
Ne yani ben 50mi olcem

Kizlar bugünkü menüm sahurda 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1.5 dilim tam bugday ekmek domates salatalik 1 bardak süt 1 dilim karpuz
İftar 1 kase corba 4 kasik mantarli tavuk sote 1 dilim ekmek az biraz salata 1 kasik pilav
Ara 3 kare bitter 1 çatal tatli 1 bardak süt
Su 2 litre

Back
X