- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #149.801
Kız 3 kilo versem varya göbek atarımAyy insallah verirsin sarrafcm insallah hepimiz veririz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız 3 kilo versem varya göbek atarımAyy insallah verirsin sarrafcm insallah hepimiz veririz![]()
Insallah edecegm insallah sahurda meyve yeme hakkim var ama yemeyecegim zatn tatliyi bgn aldim fazlasiylaOlsun canım yarın telafi edersin
Kız ben seni gormedm sen koysana fotoEvet yaaa hadi birileri foto atsin haydiiii![]()
Yok o uyuyor suan.
Kiz öyle demek istemiyomAllah seni 1.67 ysen 1 i unut 67 yi baz al 57 ideal kilon 55 de lokumsunn
![]()
yakin.olsan gelirdkAyy essah mii keşkemm bana gelseniz ben yapağimm sizee![]()
hahahahahah sen at atalmKizlar bugün foto atan yok mu![]()
Aradakiler olmasaydi esmosss keskem süt içseydin sadeceKizlar bugünkü menüm sahurda 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1.5 dilim tam bugday ekmek domates salatalik 1 bardak süt 1 dilim karpuz
İftar 1 kase corba 4 kasik mantarli tavuk sote 1 dilim ekmek az biraz salata 1 kasik pilav
Ara 3 kare bitter 1 çatal tatli 1 bardak süt
Su 2 litre
Ayin 16sinda 15 aylik olucak insallahKac aylik bebegin?
Ey sen tabii atarsnKız 3 kilo versem varya göbek atarım
Hiiix utanmiyosun dimi bunu yazarkenKız ben seni gormedm sen koysana foto
Yeni güncel fotomla yarin atiyim marlincm olmaz mi suan hic müsait degil üstüm felanKız ben seni gormedm sen koysana foto
Gocam gısganç beni bi yere göndermez heryere beraber giderik o yüzden kiz arkadaslarim bana gelir hep ben onlara heç gitmemyakin.olsan gelirdk![]()
Aaaaa niye utaniyimmmHiiix utanmiyosun dimi bunu yazarken
Sus kiz sus cok utaniyom zatn bgn su menümdenAradakiler olmasaydi esmosss keskem süt içseydin sadece![]()
Tamam canım sen nasil istersenYeni güncel fotomla yarin atiyim marlincm olmaz mi suan hic müsait degil üstüm felan
Keşkek ve biber dolmasi ikisi beraber fazla olmuş sanki sarrafcimSelam kızlar..menüm..
Sahur: bir haşlanmış yumurta, bir dilim kaşar, dört zeytin, domates, salatalık..
İftar: yarım kase şehriye çorbası, iki biber dolma, bir tabak keşkek..
Amannnn utanılacak ne var.ne menuler gördük bizzSus kiz sus cok utaniyom zatn bgn su menümden![]()
Aynen pnpa![]()
Hadi 58 olsunSmdide 55mi oldum![]()