- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #149.921
aksama patlican kebabuuu yapacagummmmm yine bolll salataaa kahvaltulukkkkk ohhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yok ki kiz sebze hiç evdeKız yanina az da olsa sebze türü bişey yap varsa .iki gündür et türü yiyonuz.
Hergunde et yesem bikmam,bikmayizAyy yok ki kiz sebze hiç evdebi tek pattis var
![]()
Bende bikmam kiz et ve yimirtaaaaHergunde et yesem bikmam,bikmayiz![]()
Onlara bende giriyorm ayrica markalarin sitelerine bakiyorum surekliayyyy buSekerPancarii ile @ParteMoralll benim icin az geliyo demislerrrr ask olsun tlefon elimdeyse hep burdayim yada trendyol morhipo markafoni modagram falannnn
![]()
Bende toz aldm supurcem silcm okdr takiliom kapilar cam onleri fln hahahaBen bitirdimçamaşirim yikaniyo onu da asiyimm ohh
![]()
Bende toz aldm supurcem silcm okdr takiliom kapilar cam onleri fln hahaha![]()
ayyyy buSekerPancarii ile @ParteMoralll benim icin az geliyo demislerrrr ask olsun tlefon elimdeyse hep burdayim yada trendyol morhipo markafoni modagram falannnn
![]()
kizim dunyaya gelmedn once bende oyleydim evdeki tep sebze patitisti..sebze hecc yapmazdm bi domates salatalikAyy yok ki kiz sebze hiç evdebi tek pattis var
![]()
tememmm alinmiom simdilikkkk tek alinanOnlara bende giriyorm ayrica markalarin sitelerine bakiyorum surekliama burayada geliyormm
saka yaptik alinma cinim
Bu hafta pazara gitmedik ondan yok canim ben sebze yemeği çok severim pirasa bamya yeşil fasulye kabak yemegiii ispanak en sevdiğimmmkizim dunyaya gelmedn once bende oyleydim evdeki tep sebze patitisti..sebze hecc yapmazdm bi domates salatalik
Afiyet olsun minikimeeekizima miss gibi omlet yaptimm kabakliii nasilda gözelll kokiiiiiiiiiii![]()
ayy hic sevmem helee bamyaa bende kabak batlıcannn severim pirasa ispanak falan sevmiiimmm..karnabaharida evlendiktn sonra yedim desemm esim sevdigi icin yapiorum kışın bolcaaBu hafta pazara gitmedik ondan yok canim ben sebze yemeği çok severim pirasa bamya yeşil fasulye kabak yemegiii ispanak en sevdiğimmm![]()
Patlican da seveğimm karnabahara bayilirimmmm herşeyi sevegim bennayy hic sevmem helee bamyaa bende kabak batlıcannn severim pirasa ispanak falan sevmiiimmm..karnabaharida evlendiktn sonra yedim desemm esim sevdigi icin yapiorum kışın bolcaa