Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizim dunyaya gelmedn once bende oyleydim evdeki tep sebze patitisti..sebze hecc yapmazdm bi domates salatalik
Bu hafta pazara gitmedik ondan yok canim ben sebze yemeği çok severim pirasa bamya yeşil fasulye kabak yemegiii ispanak en sevdiğimmm:KK68:

Bu hafta pazara gitmedik ondan yok canim ben sebze yemeği çok severim pirasa bamya yeşil fasulye kabak yemegiii ispanak en sevdiğimmm:KK68:
ayy hic sevmem helee bamyaa bende kabak batlıcannn severim pirasa ispanak falan sevmiiimmm..karnabaharida evlendiktn sonra yedim desemm esim sevdigi icin yapiorum kışın bolcaa

ayy hic sevmem helee bamyaa bende kabak batlıcannn severim pirasa ispanak falan sevmiiimmm..karnabaharida evlendiktn sonra yedim desemm esim sevdigi icin yapiorum kışın bolcaa
Patlican da seveğimm karnabahara bayilirimmmm herşeyi sevegim benn:deli: et türü de çok severim sebze de:kk77: kiz ispanak nasil sevilmezz:oha: yogurtlu yemeği yumurtali kavurmasii bayilirimmm:kk77:

sabah yine 62 ciktimmm yaa ne sinir bozucu bu hafta ak kara hersey belli olcekk..su dondurmadanda vazgecersem hersey cok gözl olabilerrr benim icinn

Back
X