Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim bugun esm gelnce menum degisti allahtan yapmamistm hemen yaparm dye.. esm sntzel yap dedi cani cok cekmissss:KK68: bende didim niye dunden dimedin eti marine ederdim :olamaz: nyse snitzl kendim yaptim tabi hazir deel:KK53::D

Sabah
Iki kasik yogurt ,iki erik yemistim
Iftar
uc yemek kasigi bulgur
(Ortaboy cerez kaseleri kadar bisey yapio)
2ince orta boy dilim snitzel
Bir kase cacik
3lt su

Benim bugun esm gelnce menum degisti allahtan yapmamistm hemen yaparm dye.. esm sntzel yap dedi cani cok cekmissss:KK68: bende didim niye dunden dimedin eti marine ederdim :olamaz: nyse snitzl kendim yaptim tabi hazir deel:KK53::KK70:

Sabah
Iftar
uc yemek kasigi bulgur
Bir kase cacik
3lt su

Çok güzel canım. :)

Benim bugun esm gelnce menum degisti allahtan yapmamistm hemen yaparm dye.. esm sntzel yap dedi cani cok cekmissss:KK68: bende didim niye dunden dimedin eti marine ederdim :olamaz: nyse snitzl kendim yaptim tabi hazir deel:KK53::KK70:

Sabah
Iftar
uc yemek kasigi bulgur
Bir kase cacik
3lt su
Senin menün çok iyiii partik:dua:afiyet ossundu:eğlence:

İyi aksamlar kizlar bugün yine yorucu bi gündü benim için :uykucu:ama yediklerime dikkat etmeye calistim olabildigince sabah peynir zeytin domates 2 yumurta ve yarim gevrek yedim herzamanki gibi ögle 5 kasik mantar sote 1 dilim ekmek 1,2 saat sonra biraz cilek ve kücük parca muz yedim aksam yemegimi ancak 7.5 ta yiyebildim kuskus pilavi ve haşlanmış tavuk yaninda da ayran 2.5 litrede su ictim simdide yapabilirsem leslie 3 mile yapicam insallah :spor:

Ne guzel olardi giz susss:KK70: daşlicaklar beni
Bugun naptmmm bliymisin :D markete indim ozel bsy almaya malumm gunum.. ama birsuruuu sey aldimmmm nutellaya gozum.kacti kocisim yesn diye :P ama almadim sonra eve ciktim anaaam asil ihtiyacim disinda hersy almisim :D asikmiyim neyim :D sonra bidaha gittimmm 10.kattayim dusunnsene asansor olmadigini:oha:

Bugun naptmmm bliymisin :KK70: markete indim ozel bsy almaya malumm gunum.. ama birsuruuu sey aldimmmm nutellaya gozum.kacti kocisim yesn diye :p ama almadim sonra eve ciktim anaaam asil ihtiyacim disinda hersy almisim :KK70: asikmiyim neyim :KK70: sonra bidaha gittimmm 10.kattayim dusunnsene asansor olmadigini:oha:
:D aşikkkk msn kizz essahdan:D

canimm gecmis olsunnnn iyimisin biraz daha??? ben firinda patlican kebabi yaptim dundende mercimek corbam var salata yapmicam bugun zaten domates biber var yemehin icinde bide kahvaltilik ohh nisss tamamdirr benim isimmm:süslü:
cok sağol tatlim geç ti cok şükür menunde cok saglikli ve guzell afiyet olsun kilo olmasinn
ayyyyy ölürümmm fellah kòftesine yaa sabah aksam yesem doymamm afiyet olsun tubimmmm:KK51:
ayyy gonsum olsan verirdim.bi tabakkk
Bugünkü menüm:

Sabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt

Öğle:
1 bardak süt

Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye

Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-
giizzz çok az yiyon bak güçsüz düseceksinn
KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, biber, bir avuç badem fıstık
Öğle; 1 kepce corba, 1 kase yoğurt, 1dilim ekmek
Ara,1 kare bitter, 1nektarin
Aksam, 3 tane kuru patlican dolmasi (karabugday la yaptım )yoğurt, salata, 1 kase mercimek çorbası
Spor 2 saat yürüdum
super otesi menu bacim kusursuz marlin geri döndü;))
Menüm
Sahur:2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, biraz da yarim yağli peynir, 5 6 zeytin, salatalik domates şekersiz çay

İftar: 1 kase mercimek çorbasi, çeyrek pide:oha:, bi tabak karışık kızartma yogurtlu:oha: 4 küçük tulumba tatlısı :oha:
Birazdan bi dilim yaşpasta yicem bi bardak da fanta:oha: annemgildeyim:rolleyes:belli oluyo demi
Ama ben hizli kilo veriyorum kizlar bugün kaçamak günüm ossun:dua: bu gece sahurda da gözleme yicem yarimcik:bicak:
mâsalaaaaahhh masallahh ye bacim yeee 55 kilp olsam valla ben daha cok yerdim afiyet bal şeker olsuun

Bugun naptmmm bliymisin :KK70: markete indim ozel bsy almaya malumm gunum.. ama birsuruuu sey aldimmmm nutellaya gozum.kacti kocisim yesn diye :p ama almadim sonra eve ciktim anaaam asil ihtiyacim disinda hersy almisim :KK70: asikmiyim neyim :KK70: sonra bidaha gittimmm 10.kattayim dusunnsene asansor olmadigini:oha:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:bide oruç olsan nolurdun kii nutella başını nasil dondurduyse artiikk :-):-)

Back
X