Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok iyi yAaa bunu.bir gün mutlaka bende deniycemm
Başka şeyler yiyenler de var ama onlar iradesizler. Ben her yaptığımda sadece pirinç yedim üstüne bol pulbiber nane kekik karabiber ve bol limon ile.

Ufak bir kase oluyor işte canım günde 3 kase yiyorsun toplamda aldığın kaloriyi de söyleyeyim 500'ü geçmez.

İnternette ve KK'da baya yaygın bir diyet ama sadece ödem olduğun regl döneminde en iyi etkisini görürsün.

Ben geçen senelerde tatile gittiğimde regl olurdum. Zayıftım ama göbek çıkardı hani o regl göbeği dediğimiz şey. Hemen ilk günü pirinç lapasına girişip ertesi güne indirirdim göbeği bakardım keyfime.

Zor bir şey değil 2-3 litre su içip erken yatacaksın o kadar 2 gün zaten çabuk geçiyor. Ben yarın yapacağım sabah tartılırım bendeki kilo farkını görürsün zaten regl olmama rağmen.

Kizlar herkeslere afiyet olsunnnn bende menumu yazayim
4 kofte 5 dilim patlican salca sosu vardi firinda
2 dilim tb ekmegi
birkac dilim beuaz peynir ve koy peyniri
4 bardak cay:oha:
birkac dilim kavun
2 parmak kalinliginda ayva tatlili maras dondurmasi ay hic yemicktim ama esim ben aldim yemeni istiyorum dedi israr etti cok zayif zaten benim karicimm dediii:eek:

yemegimi 2 gunluk dusunmustum ama bugun yarisindan cogusunu yedik yarina bidaha yemk yapmam gerek simdiiii:bicak:

Kizlar herkeslere afiyet olsunnnn bende menumu yazayim
4 kofte 5 dilim patlican salca sosu vardi firinda
2 dilim tb ekmegi
birkac dilim beuaz peynir ve koy peyniri
4 bardak cay:oha:
birkac dilim kavun
2 parmak kalinliginda ayva tatlili maras dondurmasi ay hic yemicktim ama esim ben aldim yemeni istiyorum dedi israr etti cok zayif zaten benim karicimm dediii:eek:
Ben bugün kaçirdim moon yemegi:oha:

Back
X