- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.501
giizz tohatlı 2 bardak suyu iç sonra karnının üstüne yatt biraz oyle saga sola debelen hemem çıkarsın wc yeBenim wc sorunum oliyy ondan şeaptım
Ben 3 gibim tartılayım o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
giizz tohatlı 2 bardak suyu iç sonra karnının üstüne yatt biraz oyle saga sola debelen hemem çıkarsın wc yeBenim wc sorunum oliyy ondan şeaptım
Ben 3 gibim tartılayım o zaman![]()
Sahuru hafif atlat canim pide ekmek yeme dengele yarin iftarda hafif yersin dengelenirMenüm biraz diyet dışı ama
Sahur 1 yumurta 2 köfte peynir avuç içi kadar pide çay
İftar 1 kase mercimek çorbası Pastırmalı pide (eşimin yüzünden) salata
kizlae şöyle düşünelim normalde 7 de aksam yemegini yedigimizi dusunurseeek sabah 9 10 gibi anca tartiliyiruz yaaani 14 saat civari gece 2 de yiyok yatiyokk 14 gecmesede 12 gecsin ayni saatte 2 3 gibi tartilmaliyiz bence yani bu benim fikrimmmHeaa anladim migidu bakalim
Moonlii keptin gelsin bide ona sorak ne zaman tartilsak diye ama 2 3 iyi dimi
![]()
Aynen tatlımHeaa anladim migidu bakalim
Moonlii keptin gelsin bide ona sorak ne zaman tartilsak diye ama 2 3 iyi dimi
![]()
Kiz o neeegiizz tohatlı 2 bardak suyu iç sonra karnının üstüne yatt biraz oyle saga sola debelen hemem çıkarsın wc ye![]()
Ahahaha balık gibi debelenirim canımgiizz tohatlı 2 bardak suyu iç sonra karnının üstüne yatt biraz oyle saga sola debelen hemem çıkarsın wc ye![]()
yeni nesil yöntem tatlimmmKiz o neee![]()
![]()
![]()
kizzz belimiz ayniymis isteeeebelim 73 cıktı cano![]()
yok kiz almamış ama cok si ir olmustu geldiginde senin yzuunden bendemi yiyemicem dio..ne cabuk unuttu 80 kusur kilo hanimi oldugu günleriii nankor bunlağğ nankörrrrTatlıyı duyunca dolmadan vazgeçtin dimiii![]()
vanimm cok gecmiss olsunnnbenim kuzucugum hasta bugun 6 tane igne bir sürü bir sürü buhar verdiler![]()
hmmmmmmmmmmmmYeni arkedeşler mi edindin![]()
yok canm sen aklimdasn aktif olamasanda ama benim kafa pek yerinde degil bide check etmeden paylastim sanirim git.is aradaaffetmek ne demek canim olabilir tabi ki insanlil hali sadece yeterince aktif bir üye olduğumu düşünüyordum ama demekki yeterince araniza katilamiyrom
öfff buda bilmiyiii sankii palavraciAy kimkii kiz meraklanirimm bennn![]()
kizz ben zor zaptediom adami açken gözü donuyo aç markete gitse marketi devralir yeminleeeeeheee yaa bugün de kadayif getirmis benm heriiffff![]()
aldirmadimda yimedimde sözümm geçiyiii benimm baktim gelmiş eli boş nolduu didimm yemedi dimi almayi didimmmmm
kiz sende ise yararsa regl gunmde bende yapicimm 1kiloda 1 kilodur zaten ödem tuttum beb hissediorummmKızlar bugün menüm:
Sabah/Öğle (13:00'da yedim)
1 çay bardağı pirinçten lapa üstüne baharat. Yanında 1 bardak limonlu su
Akşam
1 çay bardağı pirinçten lapa üstüne baharat. Yanında yeşil çay.
Bugünüm böyle geçti bakalım sabaha kaç kilo çıkacağım ve ödemim gidecek mi.
ben vağımmm kiz burda jarabugdayci ne biliyim bnce kilo verdirmiyor karabugday tok turuo sadece ekstra bi etkisi yok bnce@EceZ kk da karabuğday kürü yazarsan konulari var![]()