Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bu arada reglim bitsin ya da en azından şu memiklerimin ödemi gitsin ölçüp hemen memik büyütme operasyonuma başlıyorum.

Tarçın yağı, çörek otu yağı, şerbetçiotu tohumu, çemen otu tozu aldım aktardan. Bir de yağsız krem aldım eczaneden sıfır yağlı cold krem.

Yağları direk atıyoruz içine, çemen tozunu da öyle. Şerbetçi otunu da kaynatıp suyuyla birlikte atıyoruz hafif yumuşak oluyor. Kapağını kapıyoruz kremin. Ertesi günü kullanmaya başlıyoruz karışım iyice birbirine geçince.

Her gece yatmadan memiklere masajla az az sürüp uyuyoruz. Kilo verirken memikleri kaybolmasın isteyenler bu tarifi bir yere not etsin mutlaka.

Derin araştırmalarım sonucu KK'nın kadınlarının yaptığı memik büyütme şeylerini harmanladım ve süper formülümü yarattım. :KK70: :KK70:

migii acilen sıkılaş ve zayiflaaa evlenio hamile kalinca vücut evrim gecirio canimm bi 55 kilo ile hamile kalip 65-69 olmak var bide 65 ile hamile kalip 75-80 olmak var ben 81 ile hamile kaldim 90 ile dogurdum düşün ona raģmen okdr deformem yok ama yinede eski diriligi yok vücudumunn daş gibiydim bennnnn:bicak:

Bu arada @moon8187,

Canım bugün lapanın birinci gününü bitirdim ve şimdiden karın bölgemdeki ödemin çekildiğini hissediyorum. Nasıl desem hissetmekte değil aslında, derinin altındaki o şiş sulu tabaka erimiş gibi geliyor. Belim ve karnım daha sıkı şuanda akşam vakti olmasına rağmen.

Muhtemelen yarın sabaha tamamen inmiş olacak.
vanm bide erken yeyip bitirsen daha iyi sonuc verebilir ama suniste bu giden odem yani 1 bardak su ictinmi geri gelenden bu:( ahh ah cok gectim bu yollardann

Kızlar bu arada reglim bitsin ya da en azından şu memiklerimin ödemi gitsin ölçüp hemen memik büyütme operasyonuma başlıyorum.

Tarçın yağı, çörek otu yağı, şerbetçiotu tohumu, çemen otu tozu aldım aktardan. Bir de yağsız krem aldım eczaneden sıfır yağlı cold krem.

Yağları direk atıyoruz içine, çemen tozunu da öyle. Şerbetçi otunu da kaynatıp suyuyla birlikte atıyoruz hafif yumuşak oluyor. Kapağını kapıyoruz kremin. Ertesi günü kullanmaya başlıyoruz karışım iyice birbirine geçince.

Her gece yatmadan memiklere masajla az az sürüp uyuyoruz. Kilo verirken memikleri kaybolmasın isteyenler bu tarifi bir yere not etsin mutlaka.

Derin araştırmalarım sonucu KK'nın kadınlarının yaptığı memik büyütme şeylerini harmanladım ve süper formülümü yarattım. :KK70: :KK70:
sendeki azim bende olsaaaa:KK70:

vanm bide erken yeyip bitirsen daha iyi sonuc verebilir ama suniste bu giden odem yani 1 bardak su ictinmi geri gelenden bu:KK43: ahh ah cok gectim bu yollardann

Aynen ödem ama olsun tartıda giden ödemle kilomda azalacak ya ondan çok mutluyum şuanda. :D

Kizlar bende menumu yazayim
Sahur yok...!!!
iftar:2 kasik tarhana corbasi
2 buyukce dilim ekmek bolca peynir koy peyniri ve beyaz peynir karisik
domates salatalik..dunki yemegimden 2 köfte 1 biber dolmasi 1 minicik kabak dolmasi (karabugday ile) 4 bardak sekersiz cay:oha:

migii acilen sıkılaş ve zayiflaaa evlenio hamile kalinca vücut evrim gecirio canimm bi 55 kilo ile hamile kalip 65-69 olmak var bide 65 ile hamile kalip 75-80 olmak var ben 81 ile hamile kaldim 90 ile dogurdum düşün ona raģmen okdr deformem yok ama yinede eski diriligi yok vücudumunn daş gibiydim bennnnn:bicak:
Haklısın canım devirip totomu yatıyorum hareket yapmam gerek :110:
Senin yine maşallahın var vala bizde kalça basen genetik doğum yaptıktan sonra vay halime:KK43:
Gerçi aşeriyom diye baklava börek yemezsem çok almam :kk77:
Ay daha ufukta evlilik yok ya bunları düşünüp karalar bağlamıym şimdiden :KK48:

Aynen ödem ama olsun tartıda giden ödemle kilomda azalacak ya ondan çok mutluyum şuanda. :KK70:
evet motive amaclii olanilir inşALLAH istesigin sonucu alirsin cnm ama 2 gunden fazla devam etme bence..duzgun uzun vadede yürütebilecegin bir menu hazirla kendine zaten cok kilon yok guzelce verirsin merak etme..aksam yemegini cikar hayatindan olay cok basit oluo ozaman..ben bazn bi hafta kaciriorum ipin ucunu ama aksam yemiorum yinede 300 500 veriorum

Kizlar bende menumu yazayim
Sahur yok...!!!
iftar:2 kasik tarhana corbasi
2 buyukce dilim ekmek bolca peynir koy peyniri ve beyaz peynir karisik
domates salatalik..dunki yemegimden 2 köfte 1 biber dolmasi 1 minicik kabak dolmasi (karabugday ile) 4 bardak sekersiz cay:oha:
Çaydan bişi olmaz canım şekersiz bisküvisiz :KK51:
Ay ben çok yedim bugün ya hiç sahur yapasım yok süt kaynatıp içine az kakao atarım bi çay kaşığı bal atarım iki incir yerim tamam :kahve: ağır olmaz dimi

Haklısın canım devirip totomu yatıyorum hareket yapmam gerek :110:
Senin yine maşallahın var vala bizde kalça basen genetik doğum yaptıktan sonra vay halime:KK43:
Gerçi aşeriyom diye baklava börek yemezsem çok almam :kk77:
Ay daha ufukta evlilik yok ya bunları düşünüp karalar bağlamıym şimdiden :KK48:
ben cok.mutsuzum suanda zayif gelin olamadigim icin ozamnda 40 bedendim ama kimse inanmiodu 40 olduma balik etliydimmm..simdi arkadaslarm sok oluyor hem zayifff hemde sarışın oldumaaaaa:oha:

Çaydan bişi olmaz canım şekersiz bisküvisiz :KK51:
Ay ben çok yedim bugün ya hiç sahur yapasım yok süt kaynatıp içine az kakao atarım bi çay kaşığı bal atarım iki incir yerim tamam :kahve: ağır olmaz dimi
ayyyy valla bana hic agir olmazzz ama ben yiyemiom tokum ama tabii bi sakincasi olmivak olsa ni yerimmmm varyaaa herseyi yerim bi kutu dondurma yirimm gizli gizli yirim kimsecikler pay çıkmasin die:oha:

evet motive amaclii olanilir inşALLAH istesigin sonucu alirsin cnm ama 2 gunden fazla devam etme bence..duzgun uzun vadede yürütebilecegin bir menu hazirla kendine zaten cok kilon yok guzelce verirsin merak etme..aksam yemegini cikar hayatindan olay cok basit oluo ozaman..ben bazn bi hafta kaciriorum ipin ucunu ama aksam yemiorum yinede 300 500 veriorum

Aynen zaten en fazla 2 gün yapıyorum bu diyeti. Sabah bir tartılayım da o anki psikolojime göre ya 1 gün daha yapıp 2'ye tamamlayacağım ya da tek günde bırakacağım. İşlerim gece saatine kalıyor yoksa erkenden uyuyup güzelce atlatabilirdim de saat geçtikçe acıkıyor insan. Şuan yaklaşık 8 saattir açım ve tüm gün yediğimde 2 çay bardağı pirinç yani öyle düşün.

Arada çok acıktığımda girip foruma sizin ve diyet günlüklerindeki kadınların mesajlarını okuyorum. Bak diyorum tek kıvranan sen değilsin onlar nasıl dayanıyor sende dayan. Sonra da su içip yeniden işe dönüyorum. :D :D

ayyyy valla bana hic agir olmazzz ama ben yiyemiom tokum ama tabii bi sakincasi olmivak olsa ni yerimmmm varyaaa herseyi yerim bi kutu dondurma yirimm gizli gizli yirim kimsecikler pay çıkmasin die:oha:
Valla saat 16dan sonra açlık bastırıyor beni ama iftarda cıs şeyler yedim o yüzden süt incirle yapayım sahuru diyorum hem yarın tartılcaz ya en azından bi 100 gr vermiş olsam sevincem :dua: haftasonu takımca azıtmıştık ya pazartesi 64.800 çıkmıştım yarın en azından 63.100 cıkmam gerek :oha:

Arada çok acıktığımda girip foruma sizin ve diyet günlüklerindeki kadınların mesajlarını okuyorum. Bak diyorum tek kıvranan sen değilsin onlar nasıl dayanıyor sende dayan. Sonra da su içip yeniden işe dönüyorum. :KK70: :KK70:
Ara öğünlerde eti puf yiyenlerin ve o listeye ohaa çok iyi canımm diyenlerin sayfalarına bakma aman ha gaza gelirsin :rolleyes:
Ayy eti pufun orman meyvelisi karamellisi çıkmış ya bayramda ödül vercem kendime bi 61i göreyimde:dua::dua:

Ara öğünlerde eti puf yiyenlerin ve o listeye ohaa çok iyi canımm diyenlerin sayfalarına bakma aman ha gaza gelirsin :rolleyes:
Ayy eti pufun orman meyvelisi karamellisi çıkmış ya bayramda ödül vercem kendime bi 61i göreyimde:dua::dua:

Abi orası çok iyi. Sen bir de bir derdim var forumuna git oraya yazılanları oku. Kadın kocasının bir şeyinden şikayet etti diyelim. Hemen altına doluşuyorlar. Ayy bence boşanmalısın. Iyyy öyle adamla hayat mı geçer. Bak ben kimseye boşan demem ama bence boşan falan diye.

Konu ilerliyor falan bu şekilde. Konu sahibi kadın işte birkaç gün geçiyor yine yazıyor kızlar kocamla aram daha iyi şöyle böyle oldu diye mutlu şekilde. Bu sefer de kadını taşlamaya başlıyorlar niye affettin yine yapacak, niye boşanmadın falan diye. Fırça atanda çıkıyor arada boşanmıcaksan bizi uğraştırma diye. :KK70:

Fıkra gibi forum ya mutlaka arada göz atın. Evli kadınları boşamaya çalışan azimli bir kitle var orada. :KK70: :KK70:

Back
X