Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kızlar bdvde bi konu var üye ramazanda kilo almaktan dertliydi en son mesajlarına baktım 2 gündür sahur yapmıyormuş ve bugün iftarda midesi bulanmış yemek yiyememiş 6 litre su içmiş :oha::oha:sizce de zararlı değil mi ya

Onun ölçüler öyle mi:kahve:
O zaman biz beli 66 kalçayı 91 yapalım onun önüne geçelim :kahve:
Ya benimde kollarım sallanıyiiii :mad:
Hiç sevmiom geçen bi arkadaşa el sallıyodum selam vermek için kolumu salladım kolum nasıl sarsıldı etlerden :skandal::skandal:
Kol sarkmasi için plateste çok güzel bi haraket var kuzum bak anlatayim sana plates lastiğiyle yapiliyo ama ben kalin kilotlu çorapla yapiyorum:oha: kilotlu çorabi al eline elini arkaya at kafanin üstünden sonra diger elini beline dogru arkaya atip çorabin alt tarafini tut sıkıca sonra kafanin üstünden arkaya attiğin elinle çorabi çek ama belinin ordaki elin hiç kipirdamicak sabit duracak:oha:anlatabildim mi ki kiz:kusmuk: bide sınav çekmek çok iyi geliyo yarim şinav çekebilirsin:spor:

Aynen zaten en fazla 2 gün yapıyorum bu diyeti. Sabah bir tartılayım da o anki psikolojime göre ya 1 gün daha yapıp 2'ye tamamlayacağım ya da tek günde bırakacağım. İşlerim gece saatine kalıyor yoksa erkenden uyuyup güzelce atlatabilirdim de saat geçtikçe acıkıyor insan. Şuan yaklaşık 8 saattir açım ve tüm gün yediğimde 2 çay bardağı pirinç yani öyle düşün.
canm sen evlimiydin

Abi orası çok iyi. Sen bir de bir derdim var forumuna git oraya yazılanları oku. Kadın kocasının bir şeyinden şikayet etti diyelim. Hemen altına doluşuyorlar. Ayy bence boşanmalısın. Iyyy öyle adamla hayat mı geçer. Bak ben kimseye boşan demem ama bence boşan falan diye.

Konu ilerliyor falan bu şekilde. Konu sahibi kadın işte birkaç gün geçiyor yine yazıyor kızlar kocamla aram daha iyi şöyle böyle oldu diye mutlu şekilde. Bu sefer de kadını taşlamaya başlıyorlar niye affettin yine yapacak, niye boşanmadın falan diye. Fırça atanda çıkıyor arada boşanmıcaksan bizi uğraştırma diye. :KK70:

Fıkra gibi forum ya mutlaka arada göz atın. Evli kadınları boşamaya çalışan azimli bir kitle var orada. :KK70: :KK70:
Ahahaha kız ordan çıkmıom ki ben :KK70::KK70:
Bazıları hakediyor ama mesela diyor ki kocam beni dövüyor sövüyor rezil ediyor herkes diyor boşan bence vs sonra diyor ama özünde iyi biriiii :confused: gel de :oha:deme yani:kusmuk:

Kol sarkmasi için plateste çok güzel bi haraket var kuzum bak anlatayim sana plates lastiğiyle yapiliyo ama ben kalin kilotlu çorapla yapiyorum:oha: kilotlu çorabi al eline elini arkaya at kafanin üstünden sonra diger elini beline dogru arkaya atip çorabin alt tarafini tut sıkıca sonra kafanin üstünden arkaya attiğin elinle çorabi çek ama belinin ordaki elin hiç kipirdamicak sabit duracak:oha:anlatabildim mi ki kiz:kusmuk: bide sınav çekmek çok iyi geliyo yarim şinav çekebilirsin:spor:
Su sisesiylede yapilabilir ben her bolgeyi bliormda yapmak lazmm spor yapiom kizim altimi cekistirio :D cok komk oluyo esmle smdi sporu konusuodk saln fln filan:KK51: ya ben dogmdan once boxa baslicaktm eldivenlerm fln hepsi var hatta box torbamiz ble vardi birine verdk kizima oda yapnca... Buralarda bulsam boxa mi gtsem:oha:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Videosu neyim yok mu beybim kafam 1500 olduu :tokat:

Kol için 1.5 litrelik pet şişeleri kaldırıp indirin kızlar dambıl gibin.

Kizlar bende menumu yazayim
Sahur yok...!!!
iftar:2 kasik tarhana corbasi
2 buyukce dilim ekmek bolca peynir koy peyniri ve beyaz peynir karisik
domates salatalik..dunki yemegimden 2 köfte 1 biber dolmasi 1 minicik kabak dolmasi (karabugday ile) 4 bardak sekersiz cay:oha:
Ekmek yemiyeydin moon keşkem:bicak:

Su sisesiylede yapilabilir ben her bolgeyi bliormda yapmak lazmm spor yapiom kizim altimi cekistirio :KK70: cok komk oluyo esmle smdi sporu konusuodk saln fln filan:KK51: ya ben dogmdan once boxa baslicaktm eldivenlerm fln hepsi var hatta box torbamiz ble vardi birine verdk kizima oda yapnca... Buralarda bulsam boxa mi gtsem:oha:
ben biliommmm sizin oralaģdaa boxusçuuu bi yeğğğ:oha:

Back
X