Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yicen hepsini sandim:KK70: sen antrkot mantar ezme yersin bence sade:eğlence:en sevdiklerin eeettttt:halay:
:halay:
ayyyy ne mıhteşemmmmm bi menuu ben yapsam kocammm bana himen sarilirr üper üpere beniiiii:KK70: afiyet oskun cnn yarim dilim gullaç yiyebikirsin bende kavun yicm nerdeyse ayni hesap:cool:
niye oyle dedin gizz benle dalgami geciyosun sen yohsam:işsiz::mapus: yooook yememmmmm gullaccc cok bayilmam zatiii
bende heryere kocimlen gideromm annem uyuz olurr:anneadayı:
bende bende bende:oha: ama tabikide arkdslarimizda var kiz kizada baskaa:KK45:
Yasasin kocisleee:oops:

:halay:

niye oyle dedin gizz benle dalgami geciyosun sen yohsam:işsiz::mapus: yooook yememmmmm gullaccc cok bayilmam zatiii bende bende bende:oha: ama tabikide arkdslarimizda var kiz kizada baskaa:KK45:
Yasasin kocisleee:oops:
Kiz kiza olacağimiz zaman kizlar bana gelir :KK53: Geri kalan her yere kocisimle:rapci:

Menüm
Sahur: 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, biraz peynir, salatalik domates, iki lokma katmer( az yidimm:mapus:)
İftar: 1 kase un çorbasi pirinçli, ciger:kk77:, salata, cacık, 1 kaşik makarna salatasi:dua:afiyet ossun:dua:

Sabah
Bir yumurtadan omlettt
Az domates,salatalik,ikizeytin
Aksam
Iki dilim antrkot
Iki yemek kasigi pure
Firinda mantar uc kasik
Ayrann
Suyuda uce tmmlarm

Kızlar oruclarınız kabul olsun ben menü bildirimimi yapayım...
Sabah klasik peynir domates zeytin yarım gevrek
Öğle tavada patlıcan sogan dilim domates acı biberle pratik bişey yaptım 1 dilim ekmeğin kabuğunu yedim
Akşam 2 yumurta 1 büyük kase yoğurda salatalık doğrayıp yedim yanında da 3 kepekli galeta
Bol su ve soda içtim e bide kahve :kahve::kahve:

Kızlar oruclarınız kabul olsun ben menü bildirimimi yapayım...
Sabah klasik peynir domates zeytin yarım gevrek
Öğle tavada patlıcan sogan dilim domates acı biberle pratik bişey yaptım 1 dilim ekmeğin kabuğunu yedim
Akşam 2 yumurta 1 büyük kase yoğurda salatalık doğrayıp yedim yanında da 3 kepekli galeta
Bol su ve soda içtim e bide kahve :kahve::kahve:
Afiyet olsun canimm:KK19:

Sahur: 1 bardak kakaolu şekersiz sıcak süt, 2 hurma, 2 incir
İftar: az domatesli makarna, yoğurt, taze fasulye

ooofffff offfffffff yemeden önce ne rahattimm yaaa sahurda ne yedigimi unuttum kizlaaa 2 yumurta yedim 1 kase mercimek corbasi ictim karpuz yidim ondann sooonacımınaa ekmek 2 dilim kadar yidim sanırım iftarda 2 kase yayla çorbası içtim 1 küçük tabak taze fasulye pidenin kiyisindan kösesinden simdide cayin yaninda ufacik bir mısır yedim haşlanmış mısır o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Herkesin yemeklerine tek tek bakıp yine çingeneliğimi yapacağım ama önce kendi yediklerimi daha doğrusu yiyemediklerimi yazayım da ilk siz beni taşlayın. :olamaz::olamaz:

Bugün bildiğiniz gibi pirinç lapası diyetimin 2. ve son günüydü.

Akşam üzeri bastıran misafirlere yemek hazırlama telaşı derken kendime lapa yapamadım ve şu saate kaldım. Şu saatten sonra da pirinç yiyemem açıkçası. 10 oldu nerdeyse.

................................
O yüzden bugün tüm yiyebildiğim:

1 çay bardağı pirinçten baharatlı limonlu yağsız ve tuzsuz lapa

1 litre su.

.................................

ooofffff offfffffff yemeden önce ne rahattimm yaaa sahurda ne yedigimi unuttum kizlaaa 2 yumurta yedim 1 kase mercimek corbasi ictim karpuz yidim ondann sooonacımınaa ekmek 2 dilim kadar yidim sanırım iftarda 2 kase yayla çorbası içtim 1 küçük tabak taze fasulye pidenin kiyisindan kösesinden simdide cayin yaninda ufacik bir mısır yedim haşlanmış mısır o_Oo_Oo_Oo_Oo_O:tokat:

Back
X