Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben oldum çok güzeldi her istediğini giyiyordun. İnsanlar sana fiziğin çok güzel ece abla falan diyordu. Özeniliyordun yani.

Sonra homili gırtlak yedin yine aldın 10 kiloyu oturdun aşağı.

Bir ecez'in dramını okudunuz..............
:))) alemsin vallaa

image.webp tubi_klc tubi_klc kuzum örnek vermek gerekirse böyleyim netten aldim fotoyu benim değil hatta birascik belim daha ince olabiler:eğlence:

kizlar migrenim tuttu vallaha ayak bilekleri,diz ile bilek arasi en kalin yer,diz ve kalca arasi en kalin yer tek basen yani

@moon8187

ayak bileği: 26
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :37
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 59

kizlar migrenim tuttu vallaha ayak bilekleri,diz ile bilek arasi en kalin yer,diz ve kalca arasi en kalin yer tek basen yani

@moon8187

ayak bileği: 26
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :37
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 59
Ben hiç tek tek ölçmedim:oha: iki bacak birden ölçüyorm bende ölçuyüm bi ara tek bacaklari:kahve:

Bugünde anamgildeyim ben:halay: eşim iftari yapti amcalari gelcemis geri gitti babannesigile:kahve:bende kizi uyutuyum da anamla kahve keyfi yapiyim:anne: gece yine iki banak katmer yicemEn Büyük KK:işsiz:yeğimmm:işsiz:iki banakdan bişey olmas:kahve:

Bugünde anamgildeyim ben:halay: eşim iftari yapti amcalari gelcemis geri gitti babannesigile:kahve:bende kizi uyutuyum da anamla kahve keyfi yapiyim:anne: gece yine iki banak katmer yicemEn Büyük KK:işsiz:yeğimmm:işsiz:iki banakdan bişey olmas:kahve:
Ayy katmere bende dayanamıyorum ya
Annem yapmış 5-10 tane buzluğa attı
Labne sürünce çok güzel oluyo
Yemiom ben geçen çayın yanında vardı yimedim :oha:bildiğin yemedim :kahve:

Kizzzz hani gocansz yapmazsn :D ben bikere ble galmadim anamda baska yerde gocamsizzz:kahve: nereye hep beraberrrrrr kocandan ayri galdin gizz ye katmerleri ih:KK45:

Ayy katmere bende dayanamıyorum ya
Annem yapmış 5-10 tane buzluğa attı
Labne sürünce çok güzel oluyo
Yemiom ben geçen çayın yanında vardı yimedim :oha:bildiğin yemedim :kahve:
Canim ben kilo korumada sayilirim hem ben her zaman diyetimi herşeyden yiyerek yaptim az yedim ama tabiki yine az yicem iki lokma tadina bakarim ve haftada en az 1 kilo veririm:kahve:siniğlendimmmmm:mapus:

Kizzzz hani gocansz yapmazsn :KK70: ben bikere ble galmadim anamda baska yerde gocamsizzz:kahve: nereye hep beraberrrrrr kocandan ayri galdin gizz ye katmerleri ih:KK45:
Yoohh anamgilde galirim o başkaaaa :D geliyo o da kiz yatmaya kalmiyo sadece yakin yerler zaten hemen babannesigile geçiyo amcalariyla falan oturuyo sıkılıyo bizim ev kız kayniyo sohbet edeceee kimse yohh:KK45:

Canim ben kilo korumada sayilirim hem ben her zaman diyetimi herşeyden yiyerek yaptim az yedim ama tabiki yine az yicem iki lokma tadina bakarim ve haftada en az 1 kilo veririm:kahve:siniğlendimmmmm:mapus:
Valla bravo ben dikkat ediyorum yine de sabitim ya kaçamak yaptığımda bile veriyodum ben :oha::işsiz:

Back
X