- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.161
sen benden isteseydin ben atardim sen bilirsinnnYok kuzum benden foto çikmaz israr itmeyin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen benden isteseydin ben atardim sen bilirsinnnYok kuzum benden foto çikmaz israr itmeyin![]()
:))) alemsin vallaaBen oldum çok güzeldi her istediğini giyiyordun. İnsanlar sana fiziğin çok güzel ece abla falan diyordu. Özeniliyordun yani.
Sonra homili gırtlak yedin yine aldın 10 kiloyu oturdun aşağı.
Bir ecez'in dramını okudunuz..............
bebekummm
bizz gonşunun gızimıyık gızzzz
Bi goşu git bah giz rahatsız et moonu
Hahahahahahahahah evetbizz gonşunun gızimıyık gızzzz![]()
uzak giiBi goşu git bah giz rahatsız et moonu![]()
2 hurma 2 incir yedim diye miBiraz çok mu şeker alınmış bugün![]()
Ben hiç tek tek ölçmedimkizlar migrenim tuttu vallaha ayak bilekleri,diz ile bilek arasi en kalin yer,diz ve kalca arasi en kalin yer tek basen yani
@moon8187
ayak bileği: 26
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :37
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 59
Aynen ölç karşılaştırmak daha kolay oluyorBen hiç tek tek ölçmedimiki bacak birden ölçüyorm bende ölçuyüm bi ara tek bacaklari
![]()
Ayy katmere bende dayanamıyorum yaBugünde anamgildeyim beneşim iftari yapti amcalari gelcemis geri gitti babannesigile
bende kizi uyutuyum da anamla kahve keyfi yapiyim
gece yine iki banak katmer yicem
yeğimmm
iki banakdan bişey olmas
![]()
Kizzzz hani gocansz yapmazsnBugünde anamgildeyim beneşim iftari yapti amcalari gelcemis geri gitti babannesigile
bende kizi uyutuyum da anamla kahve keyfi yapiyim
gece yine iki banak katmer yicem
yeğimmm
iki banakdan bişey olmas
![]()
Canim ben kilo korumada sayilirim hem ben her zaman diyetimi herşeyden yiyerek yaptim az yedim ama tabiki yine az yicem iki lokma tadina bakarim ve haftada en az 1 kilo veririmAyy katmere bende dayanamıyorum ya
Annem yapmış 5-10 tane buzluğa attı
Labne sürünce çok güzel oluyo
Yemiom ben geçen çayın yanında vardı yimedimbildiğin yemedim
![]()
Kiz sen kurusun bakma bana hrrsyden az az yerrsen hic bsy olmazzzzzCanim ben kilo korumada sayilirim hem ben her zaman diyetimi herşeyden yiyerek yaptim az yedim ama tabiki yine az yicem iki lokma tadina bakarim ve haftada en az 1 kilo veririmsiniğlendimmmmm
![]()
Yoohh anamgilde galirim o başkaaaaKizzzz hani gocansz yapmazsnben bikere ble galmadim anamda baska yerde gocamsizzz
nereye hep beraberrrrrr kocandan ayri galdin gizz ye katmerleri ih
![]()
Valla bravo ben dikkat ediyorum yine de sabitim ya kaçamak yaptığımda bile veriyodum benCanim ben kilo korumada sayilirim hem ben her zaman diyetimi herşeyden yiyerek yaptim az yedim ama tabiki yine az yicem iki lokma tadina bakarim ve haftada en az 1 kilo veririmsiniğlendimmmmm
![]()