Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar migrenim tuttu vallaha ayak bilekleri,diz ile bilek arasi en kalin yer,diz ve kalca arasi en kalin yer tek basen yani

Moonlii Moonlii

ayak bileği: 26
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :37
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 59

ayak bileği: 20
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :33
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 58

A

Ahaha:KK70:yok canım yaa valla bende ekmeğin hamur kısmını sevmeyenler denim önceden 2 dilimin kabuğunu yiyodum bugün 1 diliminkini yedim kıtır kıtır olan kısımları seviyorum ama tabi konuda yemesem tam süper olacakta işte bende zeytinyağlı yemekleri ekmek olmadan yiyemiyom midemi bulandırıyo:kusmuk::kusmuk:
Olsun güzel gidiyorsun sorun yok. ^^

Hiç sorma annem sakat evde ona bakmaya çalışıyorum, kardeşim bir yandan sürekli yemek istiyor ona yemek yapıyorum. Akşama da pat misafirler geldi onlara iftar hazırladım. Bak saat 21:40 şuanda kendime vakit ayırabilecek hale geldim -.-
geçmis olsun canim ALLAH abnenin ve sizin yardimciniz olsun:dua:

Yaa kizlar ciddi msnz şaka mi buu:işsiz: katmer diyorum iki parmak ancaydi o kadar da insaniz yani diyet yapan o kadar yer zaten., makarna bi dolu kaşik bile değildi... Çorbada sıvı bişey ne kadar un olabilir içinde ekmek yemedim:kızgın:kafayi yicem:kusmuk:
ben sakincali bi durum goremiyorum canm 1 kasik ondan bi lokma ondan ola ilir tadinadami bakmicaz:işsiz:

Back
X