- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.301
Ama sahurda sıcak oliyo gii küçük bi çeyrek yicem fotosunu atarimIftarda ye bari yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sahurda sıcak oliyo gii küçük bi çeyrek yicem fotosunu atarimIftarda ye bari yaaa![]()
cok meşhurdr bizim ailede adıda hoptur hop agza atmalikk valla boyle cikarirdi ekmegin icine icine peynir yumurta koyardi yumarlak sekil verirdi ona eliyle ovaraktan sonra benim elime tabii elimde cok kalmiodu hemen agzima atiodum annemde yenisini yapiodu onunda akibeti digeri gibi isteKiz o nasil kahvalti![]()
![]()
![]()
Kiz sık dişini bi 59 ol korurkene yirsin herseyi az azhaftaya 59.9 olaydim eydiiiii
Cok sigirliyimAma sahurda sıcak oliyo gii küçük bi çeyrek yicem fotosunu atarim![]()
cok meşhurdr bizim ailede adıda hoptur hop agza atmalikk valla boyle cikarirdi ekmegin icine icine peynir yumurta koyardi yumarlak sekil verirdi ona eliyle ovaraktan sonra benim elime tabii elimde cok kalmiodu hemen agzima atiodum annemde yenisini yapiodu onunda akibeti digeri gibi iste![]()
ehh şoyle böylee istee kiz daha benim bebmde küçuk gı lohusa sayilirim bennnKuru seni
![]()
Niye hiCok sigirliyim
Sen bugun menume yorm yaptnnnnn dalgami gectn len benle sencok meşhurdr bizim ailede adıda hoptur hop agza atmalikk valla boyle cikarirdi ekmegin icine icine peynir yumurta koyardi yumarlak sekil verirdi ona eliyle ovaraktan sonra benim elime tabii elimde cok kalmiodu hemen agzima atiodum annemde yenisini yapiodu onunda akibeti digeri gibi iste![]()
Lohusa mi sayilinehh şoyle böylee istee kiz daha benim bebmde küçuk gı lohusa sayilirim bennn![]()
bence iyi cnm cok sıkıntili degil tulumda sıkintili sadece okadağğ afiyet olsun cnmKizlar iftara davetliydik bugün bende kendime izin verdim.evde olunca tatlı falan yemiyom.pide de yemiyom zaten
Sahur , 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, biber, bir kase tarhana çorbası, bir kase yoğurt bir kaç badem
İftar; 1 kase çorba, bir küçük tabak et sote, 4 kaşık pilav, iki catal acılı ezme , 3 minik tulumba ama bir lokmalik olandan ,iki lokma pide
Spor , yarım saat yürüdum
İzin günüyse sustumKizlar iftara davetliydik bugün bende kendime izin verdim.evde olunca tatlı falan yemiyom.pide de yemiyom zaten
Sahur , 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, biber, bir kase tarhana çorbası, bir kase yoğurt bir kaç badem
İftar; 1 kase çorba, bir küçük tabak et sote, 4 kaşık pilav, iki catal acılı ezme , 3 minik tulumba ama bir lokmalik olandan ,iki lokma pide
yok kizzz dalga gecmedm vallaha cok guzellllll ben oyle seyler pisirmiom ya kocimde cok sever o yuzdn didim ellerien saglik cok hamaratsinn giiiiiiiSen bugun menume yorm yaptnnnnn dalgami gectn len benle sen![]()
esimede bazn ben daha lohusayim diom odaLohusa mi sayilingiz
![]()
iyisin iyisin şimdi bile iyisinn
![]()
esimede bazn ben daha lohusayim diom odadio
Yarasinda et olsun gorKizlar iftara davetliydik bugün bende kendime izin verdim.evde olunca tatlı falan yemiyom.pide de yemiyom zaten
Yaraları insan oruç olunca canı çekiyor. Evde olsam yimezdimde yanımda millet yiyince bende yidimbence iyi cnm cok sıkıntili degil tulumda sıkintili sadece okadağğ afiyet olsun cnm![]()
Heeee o anlamda didin gizz ne var onlarda bi saatini almaz usenmeeee adama yedirion bugdaylariyok kizzz dalga gecmedm vallaha cok guzellllll ben oyle seyler pisirmiom ya kocimde cok sever o yuzdn didim ellerien saglik cok hamaratsinn giiiiiii![]()