- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.501
yan profilden ince görünüyorYok kizzz bacaklarım kalin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yan profilden ince görünüyorYok kizzz bacaklarım kalin
Çok iyi kiizzBelim 76 mis nasil
Ben gogsumn altini olcmustum ilk kgluyken uc dort verdigimde 84falan olcnustum gecenlerdede 79fln saniodm metreyle ve yanls yeri tabi bel oyuntumu degl
cok sevndm
ama kac olmali 70mi 6larmi ofof
ayy kendni ovmesen olmazz zaten coh senden bide ovuyoooo yaaaaaÇok iyi kiizzbenimki 67
bak yine kendimi övdürttün bağa
6 larda çok zarif duruyor bel partikim senin zaten hedefde 6larda olur bence belin
![]()
Dur sordun madem söyliyimmayy kendni ovmesen olmazz zaten coh senden bide ovuyoooo yaaaaaobur olculerm nasl
![]()
Allahmmmmmmmmmmmm benim diger olcurlerm dedmmmm inanamiogrrmm hemen kendi olculerini soyluo offfDur sordun madem söyliyimm
Göğüs:88
Bel:67 buçuk
Göbek:77 yada 78 di hatirlayamadim
Kalça:94
Basen iki bacak bir: 89
Kiz senin ölçülerine yorum yaptim yaaa beeennAllahmmmmmmmmmmmm benim diger olcurlerm dedmmmm inanamiogrrmm hemen kendi olculerini soyluo offf![]()
Hahahahaha belime yorm yapmadnmi karistiiKiz senin ölçülerine yorum yaptim yaaa beeennçok iyi dedim yaa bi tek basen sanki geniş o kadar
oooooo demkki sen yazdklarindan bir kucuk minikkkk ufackk sey yiosun ondanKizlar eve gelince tartildim hemen veeeeee 54.6 çiktimne dedim size anamin tartisi en az 1 kilo fazla dedimmm
inanmadiniz
aşşaladiniz
hor gördünüz
rezil ittiniz bini
ama sonuç
cuma 56.6 miydi kilom neydi 2 kilo vermişim
ni dedim size ben ramazan da çok rahat kilo veriyommmm
![]()
Ne güzel canım maşallahKizlar eve gelince tartildim hemen veeeeee 54.6 çiktimne dedim size anamin tartisi en az 1 kilo fazla dedimmm
inanmadiniz
aşşaladiniz
hor gördünüz
rezil ittiniz bini
ama sonuç
cuma 56.6 miydi kilom neydi 2 kilo vermişim
ni dedim size ben ramazan da çok rahat kilo veriyommmm
![]()
He kiz bas bas bağırıyomm az yiyom azz diyeHahahahaha belime yorm yapmadnmi karistiiolsunduu
oooooo demkki sen yazdklarindan bir kucuk minikkkk ufackk sey yiosun ondanhahahaah
Cohh gozel efern :)![]()
Eve geldim akşama yeşil fasulye yapicam cacikla yeriz bide çorba ohh misseşim isterse ona pilav yaparim
![]()
Hee ben anladi seniHe kiz bas bas bağırıyomm az yiyom azz diyesahura kadar açliktan deliniyo midem
saol bebegumm
![]()
Ben kararinda meyveden zarar gelmez diye düşünüyorum ama ben herşeyden yiyorum belli bi diyet yapmıyorum belki o yuzden böyle düşünüyorumPazar gününden beri ilk defa meyve yedim. 2 tane kırmızı erik. Allahım tadını unutmuşum nasıl enerji verdi.
Karatay kesinlikle meyve yemeyin diyor ondan yememeye çalışıyorum içinde meyve şekeri var diye. Ama 6 günde 1 kerecikte 2 erik ile kendimi ödüllendireyim birşey olmaz değil mi kızlar (-.-)
Ben kararinda meyveden zarar gelmez diye düşünüyorum ama ben herşeyden yiyorum belli bi diyet yapmıyorum belki o yuzden böyle düşünüyorumafiyet olsun canim
Kasma kendini canim ne kadar giderse kâr 55 de olsan iyi olur zaten fazla kilon yok55'lere düşsem bende öyle yapacağım canım her şeyden azar azar. Şimdi yaz geliyor temmuzda inşallah deniz kenarında olacağım bayram zamanı yani. Hedefe de yazdım zaten 53 kilo diye ama 59.4'den yetişir miyim bilmiyorum 6.4 kilo vermem lazım 3.5 haftada