Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir kase yoğurt, birkaç ceviz badem, avuç içi kadar katmer , 4 sarma
İftar; bir kepce çorba , yarım kepçe kuru börülce, 4 sarma, bir sigara böreği, (fırında yaptım yagsiz )bir dilim baklava ,
Bir kase cacık , salata
:oha:Gomşuuum :KK47:

:KK200::KK200::KK200: saģoll bacim cansin ya su 8 den bi kurtulsam acayip motive olacam sanki sonrasi tikir tıkır gelecek gibu bide ramazan girdi yürüyüş yapamaz oldum içim gidiyor ama yuruyemiyorum saatlerce aćliktan sonrada ister istemz yeniyor bilmiyorum valla dedigin gibu yorulduk du bakam ama bırakmak yok siz bana göre cok cok cok şanslısınız 50lerde filan valla gozum yok 75 olsam oynarim artık adet olmama 3 4 gün kaldi 1 hafta boyunca ful yürüyüş yapip EceZ EceZ in yaptığı pirinç lapasi kurünü uyguluycam belki bu sayede 79 a düserim ayyy ne guzel olur hayali bile beni motive ediyor 3 yıl oldu 7 rakamni tartida girmeyeli:KK43:(? :KK43::KK43:

Canım pirinç lapasını 1 hafta uygulama he. :D 2 günlük bir şey o son günlerine doğru yap istersen bide yada ilk 2 günü yap şişliğin gitsin.

Aaa never kız hepsinden az az yedim senin gibi yaniii:KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

Ya ooha katmer yemiiiiiiiiiiş. Ben 2 dolma yedim diye vicdan azabı çekiyordum acaba 1 mi yeseydim diye. Dışarı çıkıp koşturup yakasım geldi. Millet katmer yiyor ya. Hayat size güzel yaaaa. :işsiz::işsiz::işsiz:

Ya ooha katmer yemiiiiiiiiiiş. Ben 2 dolma yedim diye vicdan azabı çekiyordum acaba 1 mi yeseydim diye. Dışarı çıkıp koşturup yakasım geldi. Millet katmer yiyor ya. Hayat size güzel yaaaa. :işsiz::işsiz::işsiz:
Ama sen bazi şeyleri yasakliyorsun kendine canim bazi arkadaşlar ben dahil az az herseyden yiyerek kilo veriyoruz ama tabi marliş bugün bencede fazla kaçirmiş benim için fazlasi baklava olmus bide dolmayi iki tane yeseydi

Ama sen bazi şeyleri yasakliyorsun kendine canim bazi arkadaşlar ben dahil az az herseyden yiyerek kilo veriyoruz ama tabi marliş bugün bencede fazla kaçirmiş benim için fazlasi baklava olmus bide dolmayi iki tane yeseydi

Taşla taşla çok yemiş diye. -.-

Bu arada 5 günde 5 kilo diyeti yapan var mı kızlar?

En son bir kadın yapmış yazmış konuyada 5 günde 3 kilo. MÜTHİŞ.

Taşla taşla çok yemiş diye. -.-

Bu arada 5 günde 5 kilo diyeti yapan var mı kızlar?

En son bir kadın yapmış yazmış konuyada 5 günde 3 kilo. MÜTHİŞ.
Ben yaptım kiz onu kilom duraklamaya girmişti vücut şaşırsın diye yaptim ama 3 gün zor dayandim zor geldi bana 1, 1 bucuk kilo verdim 3 günde galiba ama kilon durunca yap böyle diyetleri bence vucut şaşırsın diye

Ben yaptım kiz onu kilom duraklamaya girmişti vücut şaşırsın diye yaptim ama 3 gün zor dayandim zor geldi bana 1, 1 bucuk kilo verdim 3 günde galiba ama kilon durunca yap böyle diyetleri bence vucut şaşırsın diye

Hemen yapma diyorsun yani dimi canım. Aslında doğru sürekli düşük kalori vücut kendini korumaya alabilir.

Back
X