- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.061
Bacımı tutamıyohh cooştuu
![]()




ne didiysen iyi didinkizzz yaoistir dicektim costur yazinca buda oldu kalsin madem didimmm![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacımı tutamıyohh cooştuu
![]()
ne didiysen iyi didinkizzz yaoistir dicektim costur yazinca buda oldu kalsin madem didimmm![]()
Benim göbekte 87 çıktı belim 73@moon8187 senin göbegn 88 mi gi nası ayniyiz![]()
Benim belde 77 kizBenim göbekte 87 çıktı belim 73![]()
Ayy basur nefret birsey bende bayaa ileri derecede var yani gitsem kesin ameliyat diyecek doktorda gtmiyorum işte ben yemeklerden 15 dk önce dereotu çiğniyodm bi ara iyi geliyodu sanki suan da biraktm gene coşmuş durumda basurumKızlar basur problemi yaşayan var mı? Yaşayanlar varsa çözüm için ne kullandılar.. Ceviz attım 1 bardağa 10-12 saat sonra o suyu içecekmişim iyi geliyormuş. Bir de pinkinin soğan suyunu yapıyorum dün iyi gelmişti şimdi tekrar hazırlayacağım.
Diyetimi bozmadan sıvı şeklinde alabileceğim birşey olması lazım. Zeytinyağı iyi gelir de diyette yağ yok işte. :/
Ben yaşıyorum onu ya çoğu zamanKızlar basur problemi yaşayan var mı? Yaşayanlar varsa çözüm için ne kullandılar.. Ceviz attım 1 bardağa 10-12 saat sonra o suyu içecekmişim iyi geliyormuş. Bir de pinkinin soğan suyunu yapıyorum dün iyi gelmişti şimdi tekrar hazırlayacağım.
Diyetimi bozmadan sıvı şeklinde alabileceğim birşey olması lazım. Zeytinyağı iyi gelir de diyette yağ yok işte. :/
aksam sadece kahve mi ictinMenüm: sabah: peynir, domates, 2 dilim ekmek, şekersiz çay, 5 zeytin
öğle: salata balık şalgam suyu
akşam: şekersiz osmanlı kahvesi
ara: çay, 2 hurma
2 saat yürüyüş
bana dogumlardam sonra olur procto gynevol diye bi krem var cok iyi geliyorAyy basur nefret birsey bende bayaa ileri derecede var yani gitsem kesin ameliyat diyecek doktorda gtmiyorum işte ben yemeklerden 15 dk önce dereotu çiğniyodm bi ara iyi geliyodu sanki suan da biraktm gene coşmuş durumda basurum![]()
Duphalac diye bir surup var onu al ic mutlaka canımMahvediyor insanı bugün hiç tuvaletimi yapamadım. Şimdi baktım sarı kantaron yağını önermişler. Makat bölgesine uygulayın yara iyileştirici özelliği sayesinde iyileştiriyor diye. Sabah yumuşasın diye vazelin sürdüm ve hiç de tuvalete gidip zorlamadım bugün gerekirse kendimi tutup yarın tuvalete çıkmayı deneyeceğim. O arada kantaron yağı iyi gelir belki. :/
Napacahh aaşammmNi var ki aaşammmm
![]()
ne diyecegimi bilimedimLiifen kıskanmiyalimm
![]()
Neee nasilllllburdayim gıı kizi doyurdm yatirdim patitisleri soydum firina atcammm 10 kala...vallahi bnde ozluyorum aklim sizde ama tatsiz olaylar vardi bizim 2 gundr onlarlan ugrasiom valla gozlerim şis hala bakmayin gir gir yaptima![]()
Yaaaa kiz bacagnnnn kacmissss gorminmiKiz o kadar da ince sayilmam
Hahahahahahahahahaahahahhahahhah ahanda bennnn vallahada bennnnn ama ben fıstıkımmm abimm bile oyle dii seni geri alak sonra yine veririkk bedavaya vermisik bıstık gibii kizii diiiiiii![]()
gobek deliginden olculuyo dimi ya benm 83 oliydi nerden diyin hele yanlus olmasnBenim göbekte 87 çıktı belim 73![]()
Ben geziom
Floryada coh gozel dondurmacim vaa oraya gidiyomkendime odul verimmm
![]()