Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sürekli sağlıklı beslenirsen bünye buna alışır ve nasıl olsa cıs besinleri almıyosun diye normal yaşantısına devam eder :KK70:
Arada şaşırtmak lazım benim mantığım böyle işliyo kimse taşlamasın :stop::ukala::63:
Normalde oyleydimde yaklasik iki uc haftadr eski duzenim yok ve sabitim neyse sabitide basariomsm onu gordm :D :D
Acelem yohhh vucudda sey deglki anam buraz dnlensn ohhhhh nasilsa vermeye devam edicek

Bugun mikemmel beslenmeyle karsinizdayim bilireem nerde ramazan oncesi diyseniz ben duyirem :kusmuk: bu nasil konusma...merah etmiyen ramazandan sonra eski duzen devam :kahve:

Sabah yok
Oglen iki erik bi dilim seftali
Aksam bir kavurmali yumurta
Bir karper peynr
Iki kucuk kare pide

Aksamda iki top dondurma:dondurma:
Ama.kulahi yimedim

Utanc verici bende sasiriom kendime neydek :bicak:

Not bi saate yakin yurudum
ayyy bnce utanck hicbisey yohhh bu menude benimkine bahhtaa yüzszluk göyyyy utanç göyyyy:bicak:

gizz yemekleri gocinmii ya0ii ne şansliisinnnnnnn:oha: sabhda menemen yapidi benden gaçmazzz:hamarat:
Gız benm imadima yapio hani bsey yiyemiyom ya:işsiz: yohsam yapmas tavigida abilam yapti:oha: ben yimedim icicik aldm ucundan yiyomus gibim yaptm:KK47: ama bu dieti en iyi EceZ EceZ yapio cok iradeli kiz valla :KK8: benden daha cok kilo verecek kesin o:KK4: ayy kiz EceZ EceZ bende hic tuvalete cikamadm bu gun :KK17: niye bole oluo uf yao_O sogan suyu da ictim kayisi cayida ictim tik yok:eğlence:

Back
X