- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.561
gizz tohatlii niye hic selam sabah virmiyon bakiyimmYoo az şekerli yapcam zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gizz tohatlii niye hic selam sabah virmiyon bakiyimmYoo az şekerli yapcam zaten![]()
yazligin nerde canim bayramda bende gidicemm 2 3 ay kalirimm
Bi dilim yidim benGonşu naptın sen
Kalori bombası olmuş buu
Bende mi denesem![]()
oohh ne guzel daha ne istiyorsun kizz bikineri rahat rahat giyerskn işteBalıkesir Edremit ilçesinin Altınoluk beldesindeyiz canım. Babam orada yaşıyor zaten işletmemiz var Edirne Tava Ciğeri üzerine. Hem ona yardıma gideceğim.
Hem de sakatlıktan yeni çıktım ya ben, doktor mutlaka yüz yoksa topal bile kalabilirsin çok önemli dedi. En iyi fizik tedavi yüzmeymiş öyle dediler. Deniz kasabası zaten Altınoluk bol bol yüzeceğim. Diyetime de destek olur hem.
Onun dışında diyet sistemim orda da aynı gider. Bir tek daha fazla et yerim proteine kayarım yavaştan.
Sus bakmm oyle demeee gizaBöreen yaninda ehmek yimicem diyi ama![]()
sende bakma kedi gibi az az ye kurusun zaten allasen beni delurtmeyinKizlar ben sıkıldım. Bütün gün ac kalıyorum. Akşam yemeklere kedinin ciğere baktığı gibi bakiyom valla. Ramazanda olur mu yaaa.Ben buhafta mezun olmak istiyom.ramazanda kilomu korumak bayramdan sonrada şu 5 te 5 diyetini yapıp bitirmek istiyorum bu işi valla çok yoruldum![]()
Valla ayni şeyleri bende yaşıyorum ve biktim gercektenKizlar ben sıkıldım. Bütün gün ac kalıyorum. Akşam yemeklere kedinin ciğere baktığı gibi bakiyom valla. Ramazanda olur mu yaaa.Ben buhafta mezun olmak istiyom.ramazanda kilomu korumak bayramdan sonrada şu 5 te 5 diyetini yapıp bitirmek istiyorum bu işi valla çok yoruldum![]()
Sus bakmm oyle demeee gizabunu hak ettin
sende bakma kedi gibi az az ye kurusun zaten allasen beni delurtmeyin![]()
Kare kare kes kiz ama dolaba koymadan dikkatlice dagitmadan kes ben dolaptan çikarinca kestim zor kesildi un kurabiyesi çekme pişmaniye arasi bi tatPeki çikileta üstünde eriyince nasıl servis yapcaz![]()
cok haklısın canimm bi mezun ol dene bakalim kendini rahat birakinca durum ne olacak baktin cok aldin geri dönerson ama yinede burayi bırakma gitme selin gibi gir hepKizlar ben sıkıldım. Bütün gün ac kalıyorum. Akşam yemeklere kedinin ciğere baktığı gibi bakiyom valla. Ramazanda olur mu yaaa.Ben buhafta mezun olmak istiyom.ramazanda kilomu korumak bayramdan sonrada şu 5 te 5 diyetini yapıp bitirmek istiyorum bu işi valla çok yoruldum![]()
Bi dilim yidim ben![]()
Valla ayni şeyleri bende yaşıyorum ve biktim gercektenbende ramazanda 54 ü korumaya karar verdim
bayramdan sonra belki 52 ye düserim belki de düşmem böyle iyi
![]()
Bende yicem
![]()
Anam bacım bi giriom 500 sayfa yazmışsınız ben okuyana kadar kimsecikler kalmıyo takımdagizz tohatlii niye hic selam sabah virmiyon bakiyimm![]()
neydek bacim vakit geçiriyokkAnam bacım bi giriom 500 sayfa yazmışsınız ben okuyana kadar kimsecikler kalmıyo takımdayoksa selam niye vermiyim
![]()
evett sayın seyircilerr artikk açlık tak diyordu bizim kizlaraaa hem kuru hem aç olmak cok sacmaydi zateenn anlamislardi.bunuValla ayni şeyleri bende yaşıyorum ve biktim gercektenbende ramazanda 54 ü korumaya karar verdim
bayramdan sonra belki 52 ye düserim belki de düşmem böyle iyi
![]()
İyi dövdün yiteeerr
evett sayın seyircilerr artikk açlık tak diyordu bizim kizlaraaa hem kuru hem aç olmak cok sacmaydi zateenn anlamislardi.bunu![]()
Niye surat salliyon
baaahhhh ahiilli olun siz yirseniz bizde yirdikdii evetdi yirdikdii![]()
![]()
aynendi açlik tak etmişti
![]()
Ama ben ideal kilomdaydimbaaahhhh ahiilli olun siz yirseniz bizde yirdikdii evetdi yirdikdii![]()