- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.601
Yeme ozaman ac kalDengeleyim işte yoosam kilo alirimsuçu da sağa atarim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeme ozaman ac kalDengeleyim işte yoosam kilo alirimsuçu da sağa atarim
![]()
Şimdiden depola suyu boll bollGerk yokki hc acikmadm bugun aksama dogru susadim braz okdrr![]()
1sen 1oŞimdiden depola suyu boll bollbizim evde su bitmiş ve ben yeni farkettim
2 litre su var evde sadice gocam yarin söylerim yiter didi
![]()
Amin canim AminnnAyyyyyyyyyy cooook uzucuuuuuu allah sabir versinnnnnnnnn ailesineeeeee... Allah rahmet eylesin![]()
ayy cok sevindim canimm tuttuğunuz oruclarin hurmetine rabbim rizkinizi bol eylesin issizlik cok zorrKizlar eşim 1 temmuzda işe basliyor güvenlik olarakşükürler olsun
7, 8 aydir işsizdi
Allah im şu mübarek günlerde rızkımızı verdi
Darisi bütün işsizlerin başina
![]()
Sorucaktimmm ama calisiyodur diyr dusundum cnmm hayirlisi olsun insallahhhhhhhKizlar eşim 1 temmuzda işe basliyor güvenlik olarakşükürler olsun
7, 8 aydir işsizdi
![]()
Canim benimmm cokkk sevindimm cokkk RABBIM utandirmasin inşALLAH cok memnun kalirlar karsilikliKizlar eşim 1 temmuzda işe basliyor güvenlik olarakşükürler olsun
7, 8 aydir işsizdi
![]()
Boll su iç iç tubiş hatta kiraz sapi alip aktardan demleyip içebilirsin guzel ödem atiyo diyolar ama ben hiç içmedim yalan dimeyimbu cuma regl şiskinliginin azizligine ugramazsam cok güzel eksideyimm 81 i gördüm oyle ucundsn değil baya ilerisinden insallaj cumaya kadar daha da inerim ama iste bi korkum regl den dolayi sismek
HaykirdimmAnlamadim1sen 10
ne ki buu
![]()
Amin canimAyy cokk üzüldüm canimm melekk ooAllah im ailesine sabır versin
![]()
Amin canim saollCanim benimmm cokkk sevindimm cokkk RABBIM utandirmasin inşALLAH cok memnun kalirlar karsilikli![]()
sarrafcim harika canimmmmBen üçüncü günü tamamlıycam bugün tartıldım giden 1400 gr
Ama benim kilom fazla tabi senden..
kizz daha önce diseydinn yidihim kirazlarin saplarini atmazdiimmBoll su iç iç tubiş hatta kiraz sapi alip aktardan demleyip içebilirsin guzel ödem atiyo diyolar ama ben hiç içmedim yalan dimeyim![]()
HaaaHaykirdimm1er lt
Hadi gözünüz aydın canım..çok sevindim .Kizlar eşim 1 temmuzda işe basliyor güvenlik olarakşükürler olsun
7, 8 aydir işsizdi
![]()
Ayy aslinda dogru diyon onlari atmasak da kaynatip içsek ne iyi olur.kizz daha önce diseydinn yidihim kirazlarin saplarini atmazdiimm