Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy eşimde bende bayildik valla gii:kk77:hele kızım anne mütüş olmuş mütüş diyo:halay: verem mi tarif: 5 bardak unu az kavur koyulaşmasin ama sonra 2 su bardağı pudra şekeri koy karistir bu arada 250gr:oha:margarin erit sonra unlu sekerli karışımı ele bi kaba ve eriyen yaği dök yogur islak kum gibi bi kivami oluyo sonra borcami kati yag ile yağla helvayi dök iyce bastır dümdüz yap sonra çikilata erit üstüne gezdir:kk77:
:oha:

Kizlar ben sıkıldım. Bütün gün ac kalıyorum. Akşam yemeklere kedinin ciğere baktığı gibi bakiyom valla. Ramazanda olur mu yaaa.Ben buhafta mezun olmak istiyom.ramazanda kilomu korumak bayramdan sonrada şu 5 te 5 diyetini yapıp bitirmek istiyorum bu işi valla çok yoruldum:mad::KK61:
canim ben ramazanda dikkat edemesim valla tatli tuzlu dondurma herbisey yiyomm +1 im suanda ama takmiyorum orucluyuz ve abarti bir fazlaligimiz yok..bende regl oldugum hafta 5te5 yapmayi dusunuyorum kizlarin sonuclarina görr istersen beraber yaparik olur mu denk gelirse

Ayy çeşme suyu gitmiyo boğazimdan resmen bizim cesmelerdeki su iyi degil kiz bi tek çay demleye yemege o kadar:bicak:aritma da hiç düşünmedik valla olabiler aslinda
biz cesmeden içiyoruz cok şükür sularimiz güzel bence artırmayı düşün 2 3 yil hazır suya verdigin paraya ömür boyu kurtulursun yemegine de kullan cayina da

bende yaZAYIM menumu
sahur 7 8 kiraz yarim seftali 2 kuru kayısı 3 ceviz 1 tatli kasigi bal 3 kasik yogurtla yaptığım karisimi yedim 1 tanede haslanmis yumurta baska biseu yok
iftar bikac parca börek bir kase semizotlu cacik 1 kase komposto bu kaa aha az once de yarimcik misir yidim partis mıdır didi canim mısır istedi

Back
X