Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyyy yaziommmm fenaliklarlannnnnn
2 ince dilim tb ekmwgi
bikac dilim peynir 3 zeytin 3 salam
1 karniyarik (kizarmis patlican ile yapilms)
3 kasik pilav
4 bardak cay
1 kare trileçe

bence az bile yemisin canm az sonra benim yediklerimi bi duysann:oha:
Kiskanc sekeroancati cooh dedi banaa
bende yaZAYIM menumu
sahur 7 8 kiraz yarim seftali 2 kuru kayısı 3 ceviz 1 tatli kasigi bal 3 kasik yogurtla yaptığım karisimi yedim 1 tanede haslanmis yumurta baska biseu yok
iftar bikac parca börek bir kase semizotlu cacik 1 kase komposto bu kaa aha az once de yarimcik misir yidim partis mıdır didi canim mısır istedi
Afiyet olsn cnmm boreginde zaten bugday boyle devaaam
ayyyy yaziommmm fenaliklarlannnnnn
2 ince dilim tb ekmwgi
bikac dilim peynir 3 zeytin 3 salam
1 karniyarik (kizarmis patlican ile yapilms)
3 kasik pilav
4 bardak cay
1 kare trileçe
:oha:

60ı korusam yine iyi bana cunku esimde yemk iatio iftarda bende yemesem olmuo yapamm yani zaten orucum sahurda yapmiokk siziiii ilgilendirebilemezzzzz:kahve:

Sahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates salatalik. Bir kaç ceviz badem, bir kase yoğurt
İftar, bir kase tavuklu şehriye çorbası , salata, bir kase şekersiz kayısı hoşafı, iki lokma pide vee iki tane baklava

Hoşaf kadar güzel bir şey var mı arkadaşlar dünyada?

2 gündür kabız olan insanı yumuşacık tuvalete çıkartan hoşaftan DAHA GÜZEL NE OLABİLİR BU DÜNYADA??

:halay::halay::halay::KK71:

bence bi tek tirelece bozuo isiiiii:KK12: sahurda yapmiom bennnn ohh yidimmmm yicemmm
Afiyet olsn baby
60ı korusam yine iyi bana cunku esimde yemk iatio iftarda bende yemesem olmuo yapamm yani zaten orucum sahurda yapmiokk siziiii ilgilendirebilemezzzzz:kahve:
Hahaha beni ilgilendrmesn mi yani :( kankii
tamamm ilgilendirebilebilerrrrrrrr:kahve:
:duduk:
Sahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates salatalik. Bir kaç ceviz badem, bir kase yoğurt
İftar, bir kase tavuklu şehriye çorbası , salata, bir kase şekersiz kayısı hoşafı, iki lokma pide vee iki tane baklava
Neeee:oha:
gizzzzzz booogg muhabbeti duyunca icim cikiiiiii:kusmuk:
ayy zaten o kabiz muhabbeti bi bitmedi:kusmuk:

Sahur: 1 nescafe, yarım dilim diyet kak :sus:
İftar: bi küçük kase kısır, 4 yaprak marul, bi çorba kasesi çorba :KK53:yoğurtlu çorba
sonra iki erik bi armut :eğlence:

Back
X