Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oldu biz hic yimahhhh yemicekmiyiz yaaaaa bedir bu boyle valla sinirlerim bozuldu 61 falan olunca 1 gun dikkatle 60.5 falan oluodum ama simdi nolcak yarin Cuma:(

SekerPancarii SekerPancarii az once tartildimmm kac ciksam begenirsinnn 62.6 yani +2.1 tamam abartmis olabilirim ama bukadarda olmaz yani bukadrda nankor olunmazzz:110:
Kilo oturmayinca oluyo malesef canim ben eskiden bir gün kacamak yaptim diye 1 kilo aldigimi bilirim :110: kiloyu oturtana kadar hep dikkat etmek gerekiyor benim 2 sene oldu kilolarimi vereli aldiklarim geri verdiklerimi saymiyorum tibi:bicak: ve gerçekten anca oturdu kilom artik hizli kilo almiyorum alsam bile çabuk veriyorum yani vucudu zayifliğa aliştirmak lazim şimdi vucutlar kilolu olmaya alışık o yuzden geri dönmeye çalişiyo:dua:cuma öncesi keskem sabit bari olsaydin:dua:

oldu biz hic yimahhhh yemicekmiyiz yaaaaa bedir bu boyle valla sinirlerim bozuldu 61 falan olunca 1 gun dikkatle 60.5 falan oluodum ama simdi nolcak yarin Cuma:KK43:
Benim isyanim da hep buna işte canim gözüm herşeyde kaliyo evet zayifsin yesene diyolar yanimdakiler ama yeyince hemen kilo geliyo tabi aradaki kacamaklari saymiyorum onlari da yapmasam olmaz zaten ne yiyimm:bicak:

Hahaha bak bak yaramaz soyle ona kardes kendi yiomus sen ablasin de :KK70:
Diyom kiz sen abla oldun diyom ben abla olmak istemiyom diyo :D bir gün susamış anne suyumu verir msn diyo suyu da iki adim ötede kizim kendin al diyorum eriyomm ben anne sen all diyo:D aldim mi suyu almadim tabi kalkti en sonunda aldi içti:sinirli: bu kiz kime çehhtii:olamaz:

Diyom kiz sen abla oldun diyom ben abla olmak istemiyom diyo :KK70: bir gün susamış anne suyumu verir msn diyo suyu da iki adim ötede kizim kendin al diyorum eriyomm ben anne sen all diyo:KK70: aldim mi suyu almadim tabi kalkti en sonunda aldi içti:sinirli: bu kiz kime çehhtii:olamaz:
Hahahahahahaha bak seeeennnn :D bencede verme alismasinnnnn cadilarrrr

Back
X