- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.681
Senmi yediriosun cnm kendi yemiyomuAyy 1 saattir kizima kahvalti yaptiriyorum kirk saatte yedi bugunsen naparsin partis
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senmi yediriosun cnm kendi yemiyomuAyy 1 saattir kizima kahvalti yaptiriyorum kirk saatte yedi bugunsen naparsin partis
![]()
NeeeeGunaydinn kizlarrrrrrrrr ay basimiza ne geldi bi bilseniz kredi kartimdan 827 tl islem yapilmis hemde turk hava yollarindannnnnn![]()
valla olmuş canisiii inceleme yapilicak banka tarafindan inşALLAH zararimz karsilanirAyy nasil oluuur![]()
baktir cnm baktr bende fitmisken yaptirim dedim aclik sekerime felanda bakilcak..İyi yapmissin kiz bende baktircam bi ara
canimm iste banka inceleme yapicak umarim sıkıntı yasamayiz sifresiz islem cunku yasal degilNeeeeayyy ee nolckkkk
Insallah zarariniz olmadan halledilir cnmcanimm iste banka inceleme yapicak umarim sıkıntı yasamayiz sifresiz islem cunku yasal degil![]()
dun cok yedin ya onun sisligi olabilirmi@ParteMoralll kizzz 62.6 ciktim yaaa yuhhh banaaaa yuhhh tartiyaaaa![]()
Aslinda yiyoda eringec benim gız yoruluyomuş yerken bi iki kendi yiyo sonra anneeee sen yedir ben yoruluyorummm diyoSenmi yediriosun cnm kendi yemiyomu
Ayy insallah karsilanir canimmvalla olmuş canisiii inceleme yapilicak banka tarafindan inşALLAH zararimz karsilanir![]()
Kilo oturmayinca oluyo malesef canim ben eskiden bir gün kacamak yaptim diye 1 kilo aldigimi bilirimSekerPancarii az once tartildimmm kac ciksam begenirsinnn 62.6 yani +2.1 tamam abartmis olabilirim ama bukadarda olmaz yani bukadrda nankor olunmazzz
![]()
Hahaha bak bak yaramaz soyle ona kardes kendi yiomus sen ablasin deAslinda yiyoda eringec benim gız yoruluyomuş yerken bi iki kendi yiyo sonra anneeee sen yedir ben yoruluyorummm diyozaten zoraki yiyo pek iştahi yok ama mecbur yiyo
o tabak bitecek
![]()
Benim isyanim da hep buna işte canim gözüm herşeyde kaliyo evet zayifsin yesene diyolar yanimdakiler ama yeyince hemen kilo geliyo tabi aradaki kacamaklari saymiyorum onlari da yapmasam olmaz zaten ne yiyimmoldu biz hic yimahhhh yemicekmiyiz yaaaaa bedir bu boyle valla sinirlerim bozuldu 61 falan olunca 1 gun dikkatle 60.5 falan oluodum ama simdi nolcak yarin Cuma![]()
Diyom kiz sen abla oldun diyom ben abla olmak istemiyom diyoHahaha bak bak yaramaz soyle ona kardes kendi yiomus sen ablasin de![]()
Hahahahahahaha bak seeeennnnDiyom kiz sen abla oldun diyom ben abla olmak istemiyom diyobir gün susamış anne suyumu verir msn diyo suyu da iki adim ötede kizim kendin al diyorum eriyomm ben anne sen all diyo
aldim mi suyu almadim tabi kalkti en sonunda aldi içti
bu kiz kime çehhtii
![]()
He giz aliştirsam hizmetçisi edecek beni sipaHahahahahahaha bak seeeennnnbencede verme alismasinnnnn cadilarrrr