- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.781
cocuk agzinin dadini biliyiAaşama domates çorbası yaptim ilk defa yaptim bek güzel görünüyii ama gizim beğanmedinasil olar
nasil beğanmez
ama çorbasını bitirdi tabi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocuk agzinin dadini biliyiAaşama domates çorbası yaptim ilk defa yaptim bek güzel görünüyii ama gizim beğanmedinasil olar
nasil beğanmez
ama çorbasını bitirdi tabi
![]()
Ama selin cevap yazmişti ama parte görmemişti güzel selin üzgündüKimse benim canimin maharna cekmis olmasini onemsemedi...parte yalniz kalmisti..uzgundu..susamisss ve acikmisti..![]()
Ooff offSadece salçali isterem benevet cacik da ossun yaninda
![]()
Parte selinin gordugunu gorunce uzulmustu...pismandii...hataliydi...ama egoluyduda.. oyuzden umursamadi..Ama selin cevap yazmişti ama parte görmemişti güzel selin üzgündü![]()
Ayy hic bikmicam yemeklerden biri makarna biri de köfteOoff offsicak sicak
![]()
Ama ossundu..selin yüzsüzdü..oda umursamazdiiParte selinin gordugunu gorunce uzulmustu...pismandii...hataliydi...ama egoluyduda.. oyuzden umursamadi..
Parte..selinin kendine guzel diyisini sonradan gormustu...saskindi...gozlerinibelertti..ve selinin cirkinliginden emindi..gulumsedi..kendinin daha guzel oldugunu biliyodu..Ama ossundu..selin yüzsüzdü..oda umursamazdii![]()
Aksam cikicaktk vazgectmmm kofte patates dedikk suan makarna eklenme olasiligi cok yuksekAyy hic bikmicam yemeklerden biri makarna biri de köftemakarna ön planda ama
![]()
Parte..selinin kendine guzel diyisini sonradan gormustu...saskindi...gozlerinibelertti..ve selinin cirkinliginden emindi..gulumsedi..kendinin daha guzel oldugunu biliyodu..
Cunkuu oo YESILGOZLUYDU
Bence sakin yapma yoksa fazla kacirabilirsin ben firinda patates püreli köfte yapicimm yanina da peynirli kabak sandalAksam cikicaktk vazgectmmm kofte patates dedikk suan makarna eklenme olasiligi cok yuksekama vazgecmek icin ugrssicam
HahahahhahaahSelin şaşkındi... Bu nasıl özgüvendi... Ahlii almiyorrduu... Amaaaa..... Ama evet o yeşil gözlüydü.. Evet.. Evet hakliydii.. Güzellikk....... Güzellik neydi... Güzellik selindi... Selinin diger adi güzellikdi...
Evet abartmisdi selin
![]()
Immmmm yarm saat once belirledm kofteyi ama suan cok cazip geliyiiBence sakin yapma yoksa fazla kacirabilirsin ben firinda patates püreli köfte yapicimm yanina da peynirli kabak sandal![]()
Hahahahhahaah
Parte selinden daha guzel olduguna emindi..
Oyuzden selin kirilmasin diye konuyu kapatmaya kararliydi..parte vicdanliydi..o hic kendini ovmezdii..parte selinide severdi..
Sen nasil bi köfte yapican kiz tavada miImmmmm yarm saat once belirledm kofteyi ama suan cok cazip geliyiiohhh pureeeler ohhhhhhhh yandann.. esim yapma makarna dedi bakalm nolcak sonum
Ama napahdı eyleniyohdu
Selin de partişi çok seviyordu... seline övgüler yetmezdi asla yetmeyecekdi
![]()
Bu gozel oldu aklima nerden geldiyse oruc basa vurncaAma napahdı eyleniyohdu![]()