- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.061
Canım benim hoşbulduk iyim işte yuvarlanıp gidiyoruz
- Canım hoşgeldin...sen nasılsın ayy mutlu oldum görünce canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- Canım hoşgeldin...sen nasılsın ayy mutlu oldum görünce canım..
Aynı tas aynı Hamam benimkisiİyiyim canım sen nasılsın.çoluk çocuk uğraşıyorum işte her zaman ki gibi
Hoş geldinaramiza
Bizde de bi değişiklik yok vallaAynı tas aynı Hamam benimkisi
Giden 2.6 canım..esas benim iftarda bitiyor diyetim..eminim yarına daha az olurum ama yine de şükür 7 yi gördüm
hadi cnmmm ne uykusu bu saatte ben gormedmm kg nu giiBen burdayım da ötekiler uyuyor zaar
Ben çoktan yaptım bildirimi mi![]()
Burdym kiz uyuckda@ParteMoralll sen nereye kayboldun. Sende tartil hadi bekliyom![]()
ee saat ikkuuuusaat 2 de tartilacaz didik ya giiii @ParteMoralll aha bende şimdi tartiliyomm
***ADAYLAR LİSTESİ***
EceZ ( 61.8/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
@Seksensekizli ( 79.3/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65
@pinkibal ( 61.8/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 11 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 56
Giden 2.6 canım..esas benim iftarda bitiyor diyetim..eminim yarına daha az olurum ama yine de şükür 7 yi gördüm![]()
Giden 2.6 canım..esas benim iftarda bitiyor diyetim..eminim yarına daha az olurum ama yine de şükür 7 yi gördüm![]()
Sağol canım..inşallah sende ineceksin 7 lere..aaaa 7 yi görmüşsun cookk tebrik ederimm canimm darisi banaaa
![]()
Bende iki gün ara verip başlamayı düşünüyorum..esası o zaten..ben de tebrik ederim seni..Hayırlısı olsun balım 57.4'e indim bende MUTLUYUM MUTLUSUN MUTLUYUUUZ.
Ben pazar günü tekrar yapacağım 1-2 gün ara vermem lazım. Yapacak mısın yine sende?
SevmemekmiBeni sevmediğini bu kadar belli etme yahu ben hariç herkesi etiketlemiş![]()
Bende iki gün ara verip başlamayı düşünüyorum..esası o zaten..ben de tebrik ederim seni..