Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet bende durumun farkındayım 9 aylık bebeğim var bu ara çok ilgi bekliyor benden..birde netim bu ay sonu daha fazlalaşcak o yüzdende sık giremiyorum.. listede de olmayı istiyorum ama farketmez haftayada olur..Bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım kaptan @moon8187 :KK36:
Sen fırsat buldukça gel canım..burası çok motive ediyo..bidahaki ay daha rahatsın biliyorum..

Kız bu nee..ekmeği ekmekle mi yedin :KK70:
Ben de sana dua edip duruyom 5 te5 diyetini anlattığın için..Allah senden razı olsun.
Allah sizlerdende razi olsun bacılar:KK200: şaha yaptim ay :KK70::KK70::KK70::KK70: bu gun yumurta gunumdu benim 5tane yimirta yedim birasdan iki daha yerim yeter:KK70::KK70:
Afiyet ossundu tam kziicamtim ama sonra
Parte sustu..cunku selinin kuru oldugundan emindi..yutkundu..ve icine atti..

Ac gozz:bicak:
:KK57: ay :sinirli::skandal::KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK73::KK70: şakaladım siziiii:rolleyes::rolleyes:

:KK200: Saol aşkıtosbigim selinloş:KK19: halletmis tesekkrederm soledgn icin:oha: bi zekasız benim sanıgım:KK70::KK70::ıslık:

Yoh menene menimhini sen yap:ıslık: n.olacah sanhim:KK37::KK19: gardaş degilmiyik

Gısganiyom seni birazda:KK4::KK36: supersin cünkünüm:KK8::tokat:
gız ne zekalisin sen :KK19: afegim bundan kelli sen benim kilo tahipcin oldun :süslü: ewet oldun :kahve: harihasin:KK200::dua::dua::dua:
Anlatiyom yaa gendin yapsaaaneee :D neysem hadi men yapağim:kahve:temem temem yapagim:kahve:

Partecim geçmiş olsun canım yaa..
Sagl cnmmmm dikkatsizligme geldi ossunn
Allah sizlerdende razi olsun bacılar:KK200: şaha yaptim ay :KK70::KK70::KK70::KK70: bu gun yumurta gunumdu benim 5tane yimirta yedim birasdan iki daha yerim yeter:KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK73::KK70: şakaladım siziiii:rolleyes::rolleyes:
Biliyok sen oyle silee yapmazsin ahilli gizzsin sen
Afiyet olsun canım..benimki de almış kadayıf yemedim tabii..eziyet ediyolar sanki insana..
haha gullacida yidi :D yisin benene ben yimem magnumuda yisin :bicak:

Afiyet ossundu tam kziicamtim ama sonra
Parte sustu..cunku selinin kuru oldugundan emindi..yutkundu..ve icine atti..
Selin bundan mutluluk duymuşdu... Partenin ona hak vermesi kuru oldugunu bilmesi ona yetiyordu... Övünmek istiyordu selin ama susuyorduu

Selam kızlar..menüm..
Sahur: iki haşlanmış yumurta, iki yumurtadan yağsız omlet..
İftar: yarım kase tavuk suyu çorba, yarım tabak z.yağlı fasülye, salata..
Bugün iftarda yumurta yemek içimden gelmedi hafif geçiştirdim yemekle..
Afiyet olsun sarrafcim iyi yapmissin hafif olmus zaten:KK74:

Selin bundan mutluluk duymuşdu... Partenin ona hak vermesi kuru oldugunu bilmesi ona yetiyordu... Övünmek istiyordu selin ama susuyorduu
Selin cok guzeldi...selin kuruydu..selin fit geziyodu.. selin mikemmeldii..selin harikaa biriydi..selin selin selin.. bunlarin hepsi sadece ruyaydi..

Back
X