Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne demek 2 kişi yeşil gözlü. Kahverengi gözlü sıradan kadınlar olarak çok sıradanız o zaman biz. :işsiz: İşte şuan sizi kıskandım. :63::KK34:
Maşallah de gı :nazar:
Yeşil gözlüler çok hassas olur, çok narinlerdir, baskıya gelemezler. O yüzden tatlı makarna falan yediğimizde üstümüze gelmeyin :KK53::KK53:
Valla ben tohatlarim:tokat: garismam:KK70:
Yemedim ki ezan okundu :dua::dua:

Yesil göslü oldugunu daha cok dile getirmelisin miigiii partis seni gecti :KK70: daha fazla öv gendinii:oha:
Off övemem bilgisayar falan kasıyo o derece gimse çekemiyo beni :D :D

Maşallah de gı :nazar:
Yeşil gözlüler çok hassas olur, çok narinlerdir, baskıya gelemezler. O yüzden tatlı makarna falan yediğimizde üstümüze gelmeyin :KK53::KK53:

Yemedim ki ezan okundu :dua::dua:

Off övemem bilgisayar falan kasıyo o derece gimse çekemiyo beni :KK70: :KK70:
Demekki ben övsem gendimi site gapanir:oha: ama heç huyum değal bilirsinn miiigiii:kahve:yapmaa piiliisss:kahve:dont panik :kahve:it ize pensil:kahve: go tu du sinema :kahve: ikinci bi özelligim de gısganınca istemsizce ingilizce gonuşurum:kahve:

Önümüzdeki hafta yiyeceği makarna tatlıların da arka planını döşedi görev tamamdır :işsiz:
Yok ya artıdayım zaten bu hafta sıkı tutmam gerek el kadar pide yerim sadece :D
tubi_klc tubi_klc Tubi nerdesin idolüm güllaçları yiyip uyudun mu gıı :D

Demekki ben övsem gendimi site gapanir:oha: ama heç huyum değal bilirsinn miiigiii:kahve:yapmaa piiliisss:kahve:dont panik :kahve:it ize pensil:kahve: go tu du sinema :kahve: ikinci bi özelligim de gısganınca istemsizce ingilizce gonuşurum:kahve:
Hahahhah seni çılgın :KK8:
Kusma özelliğin wonderfull:süslü: it ize door :süslü:go tu du pizza pizza :21:marka verdim sorry :kahve::kahve:

Back
X