- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.661
Ben anlamadım diskalifiye mi edildi moon bi açıklama yapmadıkizlarr ecez başka bir topik açmış sanırım artik bizimle devam etmiycekk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlamadım diskalifiye mi edildi moon bi açıklama yapmadıkizlarr ecez başka bir topik açmış sanırım artik bizimle devam etmiycekk![]()
Aman bigunde ovme beeeeeHevesin gursaanda galdiövemedin gendini
ayhh az galdi giz
![]()
neeee soylemiomusnn sen bana baaaahh cok oldun artikinkiz migiiii elim kadar dan az yidigim pideleri ben size söyleme gereee duymuyomm ama söz bugün hiiccc yemycemmM e g g o kadayifi bende cok seviyorum ama eşim klasik seviyor serbetli bool cevizli dondurma eşliğinde
Annem hamuru yogurmusgozleme yapicak sanirim
![]()
Zaten listede degildi diskalifiye degil ama huzurumuzu bozdugu icin git dedi moon oda gitmisBen anlamadım diskalifiye mi edildi moon bi açıklama yapmadı![]()
Hadi lenResmen annen benim anamdan özendi gısgançlar
imzaladim
![]()
kızlar haberlei izlerken ben çok üzülüyorum gencecik gencecik insanlar ölüyor annelerin yüreği yaniyor sacma sapan meseleler yüzünden insanlar birbirini öldürüyor off cok canım sıkılıyor geçen adana kanalinda 2 cocuk boğulmuş yaz gelince bu haberler daha cok artıyor aman kizlar çocuklarımıza dikkat![]()
Git dedikden sonra cok konustu ama makara sohbet muhbbet sabah hrrkesn tepkisini gorunce gitmistir nyseeeZaten listede degildi diskalifiye degil ama huzurumuzu bozdugu icin git dedi moon oda gitmis![]()
Ahahahhb emin msn bak ucundan aliyim derhene sonu gelmesiHadi lenhahahaah ben yufkayla yapcak sandm hamur yigirmjdss gii
tabiki ucundan alicam
cnku ben 6lardayim sonra
tubi_klc gibi sehizlerde olaram
SusarmisnAhahahhb emin msn bak ucundan aliyim derhene sonu gelmesi![]()
Herşeyin normale dönmesini bekleyemezdi zaten neyseGit dedikden sonra cok konustu ama makara sohbet muhbbet sabah hrrkesn tepkisini gorunce gitmistir nyseee
Haa o zaman tememmmmSusarmisnpilav yapmamis hahahaha annem sozumu dinliyyyyyy cagnim benim tatlis annecigimmm
BencedeHerşeyin normale dönmesini bekleyemezdi zaten neyse![]()
hani bihuncuk yicektim nye yemiyomkiHaa o zaman tememmmmsenin menünü gözümü belettim behliyomm
ahada gayit altina aldim
sen görürrsünnnnnn
![]()
Tas kebabini yi ama herseyin de tadina bak kizz canin çekee memen şişeeeBencede
hani bihuncuk yicektim nye yemiyomkisaka saka tammm tas kebsbi yicem zaten sahurda yapmadm fazla gelmez.
Neyi gii ne diyonAyem angryyani siğirlendim
hani belkim bilmeyenler vağdir
herkesin interneti olmayabiler
benim gibi netten bahip bahip yazamayabiler
herkesi düsünmeh lazim
yes of kors
![]()
hem dion yeme hem dion ye bugun odul yapiom malesifiTas kebabini yi ama herseyin de tadina bak kizz canin çekee memen şişeee![]()
İngilizce bilmediginden bahsediyimNeyi gii ne diyon
hem dion yeme hem dion ye bugun odul yapiom malesifiyarin ki davette dikkatli yicem