- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.961
Yaa sen nasin bi insansinDedim ya kafam kadar lavaş diye
Bide tırnağım kadar pide, tırnak pidesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sen nasin bi insansinDedim ya kafam kadar lavaş diye
Bide tırnağım kadar pide, tırnak pidesi![]()
Pide yemeye gitmistirAaa yalana bah barnaaam gadag yisem olugmihine
...
Sus agamızda gassin seni gısgandigindan
biyle şeller yapiyi
gurban olugum nasında guzel ifade etmisdin oysahine gendini
![]()
dunden beridir bir giskanclihtir gidiyBende gısganınca gaz oluşuyo![]()
haaaCipsi gaşınan yirsentohati kepçeynen yen
![]()
Eferin ahilli gizim menimhaaaoyle mi oluyodu
pehala
yimiyom
Ben yapsam herkes şaşırır yorum yapardıNiye kimse sporuma yorum yapmadigısganclarrr
![]()
tubi_klc tubiş haric teh dostum oyumuş bilemedim giymatını
![]()
Pide yemeye gitmistir
dunden beridir bir giskanclihtir gidiy
Eferin ahilli gizim menim![]()
sehsensehiz kere opegim seni gız
sen bna yorum yaptnmiNiye kimse sporuma yorum yapmadigısganclarrr
![]()
tubi_klc tubiş haric teh dostum oyumuş bilemedim giymatını
![]()
Ne yazdin hii tatlikomsen bna yorum yaptnmidahada gelmim
Sahur yapmadan bi saat önce iyi oluyo tam kizBen yapsam herkes şaşırır yorum yapardısende alıştık ondandır..ramazanda ben hiç spor yapamıyom yavv..
Ay ama bak şakalaşiyoz falan ama gerçekten pazartesi sıkıya geçiyoruz artik kacamak yapana ceza var haftada bir kez kacamak hakki var fazlasini gabul etmemm amacimiz kilo vermek unutmayalimmm8lerdesin hala utanmadan ekmek diyosun ya bir gun ye hadi tmm ama hergunde yenmezki ya en zayiflamak istemiyomsn ?????7li rakamlara geeel. Ben 88dim buraya geldigimde yanls htrlamiosam 81di okdr kgyu ekmek yierek vermedk brn nisandan beri eskisi gbi yapmiorm yorlmstmmm simdi toprliorm insallah 58olcam kafama koydum sende koysan iyi olcak cok sinirleniorm boyle kg veremezsn
Yok zaten lavaş falan yemedim şakaydıAy ama bak şakalaşiyoz falan ama gerçekten pazartesi sıkıya geçiyoruz artik kacamak yapana ceza var haftada bir kez kacamak hakki var fazlasini gabul etmemm amacimiz kilo vermek unutmayalimmm![]()
Şaka ossun tabi incecik olacaniz benim gibiYok zaten lavaş falan yemedim şakaydı![]()